Kin 252* Sárga Felhangos Ember* 01.30.

sárga emberMa a Felhangos Ember tér be közénk, hogy felvázolja előttünk számtalan lehetőségünk színes palettáját. A mai nap arra kér, hogy figyelmünket, a hiányosságok feletti kesergés helyett, fordítsunk inkább a jelenlegi eszköztárunkra, melyet, ha jól használunk fel, ma egy kis plusz segítséget is kaphatunk az induláshoz.

A Felhangos tónus ma lendületet ad mindannak, amibe belekezdünk, az Ember minősége pedig szorgos kis hangyaként mindent menetkészre alakít. Ehhez azonban elengedhetetlen a felelősség vállalás és a tenni akarás. Ne arra fókuszáljunk, amit még nem értünk el, hanem összpontosítsunk inkább arra, ami jelenleg a rendelkezésünkre áll. Ebből hogyan tudjunk kihozni a legtöbbet? Hogyan tudnánk a céljainkat összehangolni a nagyobb mintával? A Csillag hullámvarázsban megjelenő Ember minősége a bizalomra tanít, arra, hogy még ha nem látjuk is, a Világmindenségben Rend uralkodik. Ahogy a Csillagokat is tökéletes rendezetlenségben láthatjuk az égbolton, azoknak bizony fontos szerepük van egymás életében. Épp ott, ahol épp most állnak. Megtanítják, hogy bár semmi sem állandó, a Változás mindig a Rendet követi. A Csillag hullámvarázs arra kér, hogy legyünk nyitottak más tanításokra is, de mindig kövessük szívünk szavát. Tekintsünk vissza a hullámvarázs elmúlt 4 napjára és figyelmesen vizsgáljuk meg milyen üzeneteket küldött felénk. Lehet itt az ideje egy kis iránymódosításra. Mérjük fel jelenlegi célkitűzéseinket és a rendelkezésre álló erőforrásainkat.

Az ember azáltal tanul, hogy tapasztal. A Lehetőség csakis a mi kezünkben van; választhatjuk azt is, hogy maradunk a biztosnak hit kis bezárt világunkban, de választhatjuk azt is, hogy kilépünk és elindulunk a kitűzött célunk felé és bátran módosítunk, ha úgy látjuk jónak. Ne feledjük a kitűzött célunk mindaddig csak egy vágyálom marad, amíg nem teszünk érte meg mindent, ami saját erőnkből telik.  Az Ember segítségével azonban minden befektetett energia bőségesen megtérül, ha hiszünk Önmagunkban.

2018: Új Év (Gergely naptár szerint legalábbis J ), Újévi fogadalmak, Új kezdetek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért!

Mantra:
Megerősítek, hogy befolyásoljak
Irányítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az Egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe

Meditáció: „Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: „Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.