Kin 251* Kék Önálló Majom* 01.29.

csodaAz Önálló Majommal ma megalapozzuk a Csillag Hullámvarázs témáját. A Majom, a szokásos játékosságával, csintalanságával egy újabb nézőpontot mutat meg, a Csillag minőség egy másik kivetülését. Felhívja figyelmünket, hogy nem minden fekete vagy fehér, arra, hogy a káosz is értelmet nyerhet, ha távolabbról nézünk rá.

Ma a gyermeki énünk kerül porondra, melyet a Majom hív életre, hogy begyógyítsa sérüléseit. A legjobbat akkor tesszük, ha nem tervezünk mára semmi komoly dolgot. Engedjük el az irányítást és a rutint. Ma úgysem fog működni. A mai napon bármi is történik, legyünk türelmesek, rugalmasak és nyitottak. Fogadjuk szeretettel és jó szívvel, hogy megmutathassa számunkra mindazt, amit még ki lehet hozni a Csillag hullámvarázsból. Sokszor a legváratlanabb helyzetekből kapjuk meg azt a lendületet, amire célunk eléréséhez szükségünk van. Ahogy az elménk már nem csak egy dologra, vagy a „bajra” fókuszál, előtűnik a megoldás egy más nézőpontból. Éljünk ezzel a csodás lehetőséggel! A Majom ma abban nyújt segítséget, hogyan tudunk egy-egy helyzeten, sőt akár konfliktuson is felülemelkedni úgy, hogy abból kamatoztatni tudjuk erőforrásainkat. Ma ne vegyük túl komolyan magunkat, az életet, engedjük, hogy a dolgok csak megtörténjenek. Engedjünk szabad folyást cselekedeteinknek, hogy így egy új út, új lehetőség bontakozhasson ki előttünk.

Ha tehetjük, ma találkozzunk barátainkkal, mozduljunk ki otthonról, szórakozzunk, játszunk és nevessünk. Nevessünk annyira, hogy még a hasunk is belefájduljon.. Így holnap, az izomláz is emlékeztet majd arra, hogy az Életet ÉLNI kell és nem leélni! A nevetés, -mint azt mindig leírom- bizonyítottan a legjobb gyógymód. Testet és a lelket is gyógyítja, fiatalon tartja. Ha másként nem megy, nézzünk vicces videókat, filmeket. Lazuljunk el egy picit.

2018: Új Év (Gergely naptár szerint legalábbis 🙂 ), Újévi fogadalmak, Új kezdetek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért!

Mantra:
Meghatározok, hogy játsszak
Megszabva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.