Kin 199* Kék Önálló Vihar* 12.08

663cfe907d1f47cf00fb30be7426199fMa az Önálló Vihar kavarja fel érzelmeinket, gondolatainkat, hogy kisöpörhesse a sallangot életünkből, hogy csak az maradjon, amire építkezhetünk. Olyan ez, mint egy költözéskor a lomtalanítás. Meg kell válnunk minden olyan gondolati, vagy cselekvési mintától, érzelemtől, szélsőséges esetekben személytől, régóta cipelt terhektől, ami már nem szolgálja tovább utunkat, fejlődésünket, amik csak visszafognak.

A Harcos hullámvarázsban megjelenő Vihar minősége, biztosítja ma azt a bátorságot, ami a változtatáshoz szükséges, hogy tovább léphessünk. Köszönjük meg, hogy eddig elkísértek utunkon és hálás szívvel bocsátsuk útjukra őket. Fontos részei voltak életünknek és nélkülük, ma egészen máshol lennénk. Azonban a változás nem történik meg, ha egyhelyben állunk. Helyben futásért még senki nem kapott Maratoni kupát.
Ahogy észrevehettük már a Vihar napjain mindig kissé szeszélyesebbek az emberek (ide értve magunkat is természetesen, hamarabb elszabadulnak az indulatok, de amilyen hamar jönnek, ugyanolyan hamar távoznak is ezek az érzelmi hullámzások. Fontos ezért, hogy a Harcos által már megtalált stabilitásunkat ma is tartsuk meg, ne ítélkezzünk és figyeljünk a belső hangunkra. Merítsünk ebből az erőből bátorságot, hogy kiállhassuk a Vihar próbáját. Engedjük el a görcsös ragaszkodást és csak hagyjuk ma menni, aminek mennie kell. Bízzunk a mindenség rendező elvében, abban, tudatosítsuk, hogy mindez Értünk történik, s nem ellenünk!

Ahhoz hogy megérezhessük a Vihar áldását, bizony előbb bele kell dőljünk alázattal és bizalommal. Érezzük, ahogy letépi rólunk a mázsás terheinket és adjunk érte hálát. A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha tudatosan engedünk el mindent, ami rutin, amihez eddig betegesen ragaszkodtunk, bármi is legyen az! Engedjük el, hogy ne ránthasson magával. Kapcsolódjunk össze a Harcos energiáival, mely Bátorsággal tölt fel bennünket. Legyen Bátorságunk a Változáshoz!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyreszóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért

Mantra: 
Meghatározok, hogy katalizáljak
Megszabva az energiát,
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.