Kin 198* Fehér Elektromos Tükör* 12.07

Mirror ReflectionAz elektromos tónus ma összeköti az elmúlt két nap eseményeit és kreativitásával kimozdítja a hullámvarázs témáját egy új szintre, azonban ehhez tisztán kell lássunk, ítélkezés és önámítás nélkül. Ebben a Tükör lesz ma segítségünkre, mely szembesít mindazzal az illúzióval, mellyel már oly régóta kecsegtetjük magunkat.

A mai napon a Tükör felfedi számunkra a múlt illúzióit, melybe oly sokáig kapaszkodtunk. Ezzel felszakadhatnak olyan régi emlékek, érzelmek melyeket felismerve és tudatunkba emelve végre tiszta szívvel engedhetünk el. Felszabadíthatjuk magunkat a múlt terhei alól és a mélyen gyökerező félelmeinktől, melyek akadályoznak kibontakozásunkban. Ha ma egy téma, vagy személy mélyebben megérint bennünket, vagy szélsőséges érzelmeket vált ki belőlünk, az egyfajta figyelmeztetés, hogy bizony a kiváltó okkal dolgoznunk kell. Ekkor nézzünk bele saját tükrünkbe és a Harcos segítségével fogalmazzuk meg a kérdést: hol jelenik meg életünkben ez a tulajdonság, gondolat, hogyan kezdődött? Mi célt szolgál/szolgált? Mivé szeretnénk válni? Az is előfordulhat, hogy mindez csupán egy rég lezáratlan ügyre hívja fel figyelmünket. Itt az ideje, hogy pontot tegyünk ezek végére. Tekintsünk tudatosan ezekre az észlelésekre úgy, mint Ajándékra, hiszen csak tanítani jöttek. Fogadjuk el megjelenésüket, és ítélkezés nélkül bocsássunk meg Önmagunknak és másoknak.
„A megbocsátás olyan érzés, mintha levennének rólad egy terhet, így szabadon elengedheted a múltat, és tovább léphetsz az életben.” / Desmond Tutu/
A Harcos bátorságával és makacs kitartásával felvértezve tudatosítsuk, hogy képesek vagyunk tovább haladni utunkon!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyreszóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért

Mantra:
Aktiválok, hogy visszatükrözzek
Megkötve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.