Kin 163* Kék Rezonáns Éjszaka* 11.02

night treeA Rezonáns Éjszakával elérkeztünk a hullámvarázs feléhez. Már jól ismerjük célunkat, a hozzá vezető nehézségeket, megvannak a szükséges eszközeink, képességeink is hozzá, alaposan megterveztük utunkat, megszületett a döntés is, hogy véghez visszük. Már csak el kell indulnunk. Ehhez azonban előbb még fel kell töltekeznünk.

A mai nap arra kér, hogy álljunk meg és végezzünk el egy utolsó ellenőrzést, hogy csak és kizárólag azzal induljunk el, ami a változáshoz, a célkitűzésünkhez feltétlek szükséges. Hagyjunk hátra minden idejétmúlt teóriát, belénk nevelt mintát, kételyt, miegymást.

Kapcsolódjunk össze a Forrással, hogy tisztán láthassunk és feltölthessen erővel, kitartással és bátorsággal. Ehhez ma nagyon jó alapot biztosít a Kék Sas, mely a mai nap vezető ereje. Segítségével felülemelkedhetünk a mai napon elénk kerülő esetleges nehézségeken, kreatív ötleteivel, energiáival ad lendületet, így szinte szárnyra kaphat a holnap induló cselekvés. Bízzuk magunkat ma a megérzéseinkre, álmainkra, és engedjük, hogy leváljon rólunk mindaz, amire már nincs szükségünk a továbblépéshez.

Használjuk fel a mai napot arra, hogy visszanyerjük erőnket, amit eddig ezen régi minták/félelmek elfojtásra és elnyomásra használtunk fel. Az Élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokon aggódjunk, féljünk, melyeken változtatni nem tudunk. Hívjuk segítségül a Föld stabilitását és kapcsolódjunk össze energiaközpontunkkal. Innen erőt és bátorságot meríthetünk az út további részéhez.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!

Mantra:
Levezetek, hogy álmodjak
Inspirálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.