Kin 159* Kék Elektromos Vihar* 10.29

4e68f8673c6169547dda434e5f534066--spiritual-growth-spiritual-quotesAz elmúlt két nap eseményeiből ma az Elektromos Vihar átalakító energiái nyújtanak kiutat. A mai nap arra kér, hogy engedjük el a ragaszkodásunkat és adjunk teret az újjászületésnek.

A negyedik, a Csillag hónap, második hetében járunk, mely az információ gyűjtésről, befelé áramlásáról szól és bár most úgy érezhetjük már túl sok az infó, még közel sincs vége. Ahhoz, hogy ezen átlendülhessünk, a Vihar nyújt ma hathatós  segítséget, ugyanis Ő a szelektálásban verhetetlen. Segít, hogy csak azon információk, maradjanak meg, melyekre fejlődésünkhöz igazán szükségünk van, vagy ami előre visz. Ennek köszönhetően azonban előfordulhat, hogy érzelmileg igen felkavaró napunk lesz. A nap vezető ereje a Kék Éjszaka, mely tovább fokozhatja ezt a feszültséget, ugyanakkor éppen Ő lesz az, aki segít kiemelni bennünket a jelenlegi helyzetünkből. Vizsgáljuk meg, hogy a felmerülő érzelmek, félelmek vajon mi célt szolgálnak és miből miből táplálkoznak. A kiváltó okok felismerésével, gyakran már csírájában elfolythatjuk az érzés elhatalmasodását. Tudatosan engedjük el félelmeinket, kételyeinket és bízzuk a Mindenség erejére magunkat. Minden úgy lesz jól, ahogyan van! Ne feledjük a Csillag hónap négy alapelvét: Harmónia, Rend, Stabilitás és Egyszerűsítés. A mai Vihar napja éppen a stabilitásunkat teszi próbára. Éppen ezért nagyon fontos, hogy újra rátaláljunk belső stabil erőközpontunkra, ahol feltöltekezhetünk, ahol biztonságban érezhetjük magunkat. Innen merítsünk ma erőt és várjuk ki a Vihar végét. Ne küzdjünk ellene, hiszen ereje ellenállásunkkal csak tovább fokozódhat. A Föld hullámvarázsban megjelenő Vihar minősége ma tehát az alázatra tanít bennünket. Ha jól használjuk ezt a két erőforrást, nap végére átélhetjük a szabadság édes eksztázisát, amikor végre hátra hagyjuk az eddig feleslegesen viselt terheinket és végre csak az előttünk álló útra, a célunkra koncentrálhatunk.

Egy kemény időszak cseng most le, tartsunk ki elhatározásunk mellett, összpontosítsunk és legyünk türelmesek. A mai nap energiáit meditációval támogathatjuk. Tegyünk egy belső utazást Lelkünk mélységeibe, nézzünk szembe árnyrészeinkkel, hogy összegyűjthessük az ott ránk váró ajándékokat. Ugye hogy nem is annyira félelmetes?

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok, hogy katalizáljak
Megkötve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.