Kin 155* Kék Kristályos Sas* 10.25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

eagle wave.pngA mai nappal zárul a Tzolkin legintenzívebb időszaka. Olyan ez, mint a szörfölés: türelmesen kivártuk „A” hullámot (Tzolkin középső szakasza), hiszen ezért dolgoztunk egész idő alatt… Végre (a Vörös Kígyó Hullámvarázzsal) elkezdődött az 50 nap. Kitartóan küzdünk az elemekkel, azzal, hogy fennmaradjunk a deszkánkon és elérhessük azt a tökéletes pillanatot, amely most érkezett el, amikor végre már álló helyzetben vagyunk és büszkén uraljuk a helyzetet! Szinte minden elcsendesedik, a nap ragyog és mi győztesként száguldunk tova a hullám tetején, egyenesen a part felé.

A Sas ma elősegíti ezt a szárnyalást. A remény és felismerések által gyógyírt hoz sebeinkre. Megláttatja az elmúlt napok tanításait, elősegíti a miértek megértését. Váljunk nyitottá és Lássuk meg, hogy milyen átváltozáson mentünk át az elmúlt 50 napban, vagy akár a Sárga Mag hullámvarázsban. Készítsünk egyfajta leltárt arról, hogy milyen új értékek, képességek kerültek ez idő alatt a felszínre, illetve, hogy mit is tanultunk, tapasztaltunk az elmúlt időszakban. Most, hogy immáron megtapasztaltuk mire is vagyunk képesek, megerősítve az Önmagunkba vetett hitet, ma a Sas segítségével ezen új minőségekhez egy-egy új célt is társíthatunk. A negyedik hónapban járunk, most ezekhez az új célkitűzésekhez megteremthetjük a szükséges alapokat, hogy a következő hullámvarázsban a Vörös Földben mindez „gyökeret verhessen”.

Használjuk a Sas erejét, hogy elrugaszkodva a mindennapos gondoktól, feltöltődhessünk a jövő víziói által. Lássuk meg, ismerjük fel honnan-hová érkeztünk és engedjük lelkünket szárnyalni, mint egy büszke, erőteljes Sas madár! A mai nappal véget is érnek a GAP napok, így most méginkább fellélegezhetünk, megnyugodhatunk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy teremtsek
Egyetemessé téve az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés: 
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .