Kin 154* Fehér Spektrális Varázsló* 10.24* Galaktikus Aktiváló Portálnap

star wizzardA Spektrális Varázslóval ma elkezdődik egyfajta felbomlása, elengedése a Mag hullámvarázsnak. A Varázsló ma felhívja a figyelmet a személyi erő, az irányítási vágy és a hatalom kérdéskörére, arra hogy mennyire vállaljuk és milyen indíttatásból használjuk fel személyes erőnket.

A mai nap arra kér, hogy vállaljuk fel személyi erőnket, az eddig tanultakat és adjuk át, ajánljunk fel, egy nagyobb cél érdekében. Engedjük el a hatalom és/vagy az irányítás utáni vágyat, hogy előtörhessen valódi Mágusi mivoltunk. A válaszok kérdéseinkre, már bennünk vannak, nekünk csupán össze kellene kapcsolódnunk és hinnünk belső hangunkban. Igazi erőnk az önelfogadásból, és fejlődésünk iránti elkötelezettségből ered. Ha befelé fordulunk vezettetésért, akkor visszatalálunk a természetes összhanghoz és érzékenységhez. Az elmúlt napokban felfedezett képességek, tulajdonságok, mára már beépültek életünkbe most a Varázsló segítségével, ezen képességeket összehangolhatjuk a felsőbb akarattal, hogy ne csak minket, de környezetünket is támogathassuk vele. Felejtsük el az egyéni érdek, ez ego irányítását. Tudatosítsuk, hogy ami a nagyobb mintát, Rendet szolgálja, az minket is szolgál, ezáltal növekedhetünk. Most még inkább törekedjünk az őszinteségre, mind önmagunk mind a környezetünk felé.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Feloldok, hogy varázsoljak
Szabaddá téve a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.