Kin 153* Vörös Planetáris Égenjáró* 10.23* Galaktikus Aktiváló Portálnap

ee52832930331d773e4480062ec9a67fMár csak három nap van hátra Tzolkin legintenzívebb időszakából. Mint azt korábban is írtam ennek a periódusnak mintegy záró akkordja a Sárga Mag hullámvarázs, melynek a mai, 10. napján nem csupán a Mag hullámvarázs, de az elmúlt 47 nap eseményeinek témái beérnek.

Az Égenjáró kíváncsiságával, felfedezni vágyásával ma új utakra lel, melyek elvezetik a kiteljesedéshez. Fedezzük fel és mélyítsük el tudásunkat az újonnan szerzett képességeinkkel kapcsolatosan és ne elégedjünk meg a tudattal, hogy immáron megérettek bennünk. Az Égenjáró megadja a szükséges bátorságot ahhoz, hogy önmagunk korlátait meghaladva kiléphessünk az ismeretlenbe, hogy felfedezhessük kivé lettünk általuk igazán. Ahhoz hogy tapasztalatokat szerezzünk, hogy fejlődjünk, bizony bátorság kell. Ezt a tudást nem lelhetjük meg a négy fal között! El kell, hogy hagyjuk a biztosat a bizonytalanért. Ez bizony félelmetes, ugyanakkor nagyszerű lehetőség is! Ne feledjük, hidak vagyunk ég és föld között. Így feltöltődve, vetítsük ki ezt a belső Fényt környezetünkre szeretettel, elvárások nélkül. Emberként e Földön kötelességünk tanulni és fejlődni. Ne hagyjuk parlagon ezeket az újonnan felfedezett kincseket! Merjünk kockáztatni és a jutalom nem marad el!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy felderítsek
Előállítva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.