Kin 147* Kék Önálló Kéz* 10.17* Galaktikus Aktiváló Portálnap

spiritual-handsA Kéz ma a tudás, a gyógyítás és a befejezettség érzésétet hozza el életünkbe. Segít lezárnunk a még nyitott kérdéseinket, begyógyítja az elmúlt napok során szerzett sebeket, ezáltal biztos alapot teremtve a Mag hullámvarázsban kitűzött céljainak.

A Kéz igen komplex energiával rendelkezik; benne található a cselekvés, a gyógyítás és az elengedés ereje is. Használjuk ki a mai napot arra, hogy „kigyomláljuk” mindazt, ami még bizalmatlansággal, bizonytalansággal tölt el bennünket. Igyekezzünk minden megkezdett feladatunkat ma lezárni, hogy így összpontosíthassuk energiáinkat a célunk elérésére. A mai nap, ideális a test, a lélek és a szellem megtisztítására és gyógyítására. Teremtsünk egyensúlyt életünkben, amennyi energiát kifelé fordítunk a környezetünk felé ugyanannyit fordítsunk Magunkra is. Könnyen előfordulhat, hogy ma azon kapjuk magunkat, hogy megint túlvállaltuk magunkat –lelkileg, fizikailag, szellemileg. Készítsünk listát a még nyitott projektjeinkről, feladatainkról és priorizáljunk. Valóban szükséges ez a feladat? Mi célt szolgálunk vele? Mennyire támogat mindez a célunk elérésében? Tervezzük meg fontossági sorrendben a következő lépéseket és ezek mentén cselekedjünk. Azáltal, ha önmagunkat helyezzük előtérbe és erőnket összpontosítva lezárjuk a múlt feladatait, egy újabb lépést tehetünk meg önmagunk és céljaink felé.

A mai nappal véget ér a 3. Maja Holdhónapunk és vele a Sárga Nap egyeduralma. Holnaptól a Csillag finom energiái hozzák meg életünkbe a Harmónia és a Szépség egyszerű, mégis nagyszerű erejét.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Meghatározok a tudás érdekében
Megszabva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A forma önálló tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.