Kin 148* Sárga Felhangos Csillag* 10.18.* Galaktikus Aktiváló Portálnap

harmonyA mai nappal egy új hónap (szám szerint a negyedik) veszi kezdetét, mely a Felhangos Csillag minőségeit viseli magán. Az Önálló tónusú hónap mely stabilizál és megteremti az egyensúlyt az év témáiban, most a Felhangos tónusú Csillag „szűrőjét” ölti magára. Ez azt jelenti, hogy most hangsúly kerül az összpontosításra a belső egyensúly megteremtésére, hogy innen indíthassuk majd útjára az év cselekvési fázisát.

A feladat ebben a hónapban tehát az, hogy megteremtsük azt a biztonságos belső alapot (várat, erődöt), melyből magabiztosan indulhatunk útnak és ahová bármikor visszatérhetünk, ha szükséges feltöltődnünk. A negyedik hónap tökéletes kiegészítője a Csillag minősége, mert mindkettő a harmóniára, a rendre és a stabilitásra törekszik. A Csillag most a szépség és elegancia, a nemes egyszerűség minőségeivel hozza el mindezt számunkra. Arra kér, hogy ne bonyolítsuk túl az elénk táruló eseményeket, hanem engedünk nekik teret és lássuk meg a „káoszban” uralkodó rendszert. Mert bizony mindennek helye volt/van és lesz életünkben. Fontos ebben a hónapban (is!), hogy tartsuk meg egyéniségünket/egyediségünket és ne azonosuljunk szerepszemélyiségeinkkel. Sokkal többek vagyunk mint sem gondolnánk. Tudatosan figyeljük meg milyennek mutatjuk magunkat és közben figyeljünk érzéseinkre, mennyire tudunk ezzel azonosulni; „valóban ez lennék én”, vagy ez csak egy szelete annak, amit meg merünk/akarunk mutatni a világnak? Engedjük, hogy a Csillag ezt megmutathassa nekünk. Mindemellett igyekezzünk azt is észre venni, ha esetlegesen már túlidealizáltunk egy-egy helyzetet életterületet. Ítélkezés nélkül, kezdjük kibontani a cukormázból az adott témakört, hogy megláthassuk igaz valóját. Váljunk nyitottá mások igazságára is, hallgassuk végig, vizsgáljuk meg a bejövő információkat ezzel is egy új nézőpontot kaphatunk és mindezt hangoljuk össze szívünk útjával.

Segíthet, ha a mai napon (és a hónap során akár többször is,) a kreativitás vagy a művészet felé fordulunk; fessünk, rajzoljunk, alkossunk valami szépet, vagy csak egyszerűen ma öltözködjünk még csinosabban, sminkeljünk kicsit bátrabban. A lényeg, hogy alkossunk valamit, ami a Lelkünknek szép!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Megerősítek, hogy megszépítsek
Irányítva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

5. Tónus:
Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.