Kin 144* Sárga Mágneses Mag* 10.14

f1f90556171024be12e4a7ee5399b3c0A Sárga Mágneses Mag-gal egy új Hullámvarázs veszi kezdetét, mely összpontosításra és tudatosságra hív egy magasabb cél érdekében. A Mag most segít a szelektálásban, hogy mi legyen az a lehetőség, képesség melyet érdemesnek találunk arra, hogy kibontakoztassunk.

Ebben a hullámban is 10 egymást követő Galaktikus Aktiváló Portálkapú nyílik meg, melyen erőteljes energiák érkeznek segítségünkre. Ez a tíz nap a Tzolkin legerőteljesebb időszakának levezetője lesz, erejük ugyan még a régi, de érzelmileg szelídül hatásuk. Aki régebb óta követi már a Maja kalendáriumot és/vagy olvassa napi energiáinkat, már észre vehette, hogy a GAP napokon, de különösen a Tzolkin közepén található GAP és MAG napokon, sorsfordító események történnek. Ezek általában figyelemfelhívó jelleggel jelennek meg életünkben, tanítást rejtve. A ma induló Sárga Mag hullámvarázs ezeket a tanításokat, a felmerült lehetőségeket hivatott kibontakoztatni. Ezért is írtam, hogy bár ereje ugyanolyan erőteljes, mégis érzelmi tekintetben inkább gyakorlatiasabb, cselekvőbb időszakot hoz.
Ez az 50 nap (a most induló hullám 12. napjáig tart) felölelei a Föld négy fő energia ciklusát (vörös, fehér, kék, sárga ).
Vegyük is sorba, az elmúlt napok eseményeit, így talán jobban átláthatóvá, érthetővé válik az elmúlt időszak intenzív mintája:

  • Vörös Kígyó Hullámvarázs: eseményeivel elindította a cselekvést, felkorbácsolta a kedélyeket és az életenergiánkat. Új irányba mozdította ki életünket.
  • Fehér Tükör Hullámvarázs: rávilágított azon illúziókra melyek szerint életünket (addig) éltük, felismertette velünk korlátjainkat.
  • Kék Majom Hullámvarázs: fenekestől a fejére állította az (addig) biztonságosnak hitt nézeteinket, ezzel egy új nézőpontot mutatott meg. Ha úgy tetszik, fejjel lefelé lógva, „zsebünkből” kihullottak olyan képességek, lehetőségek, eszközök, melyeket eddig észre sem vettünk.
  • Sárga Mag Hullámvarázs: Segít, hogy ezen lehetőségeket megragadjuk, és hogy egy magasabb cél – valamint önnön fejlődésünk érdekében- ezeket a „magoknak” biztonságos táptalajt biztosítsunk. Ebben a Sárga időszakban a külső cselekvés jelenik meg, amikor a belső folyamat lezárásaként megalkotjuk a fizikai világban mindazt a célt, amelyet a Vörösben elindítottunk.

Most következő 13 napban tehát fontos, hogy maradjunk nyitottak az új impulzusokra és ezeket építsük be az eddig használt nézeteinkbe. Ha kell a kettőből alkossunk egy újat, hogy stabil alapokat képezhessünk célkitűzéseinknek. Néhány nap múlva kezdetét veszi a 4. Maja Holdhónap, melyet a Felhangos Csillag stabilizál, így lehetőséget kapunk mindezt RENDszerezni, így Lelki-középpontunkra lelve képesek leszünk felfelé növekedni!

Erősítsük meg hitünket és rugaszkodjunk el a „biztonság” illúziójától. Adjunk teret és időt, hogy kibontakozhassanak előttünk a lehetőségek, melyek mindvégig bennünk lapultak arra várva, hogy ha elérkezik az idő, végre a felszínre bukkanhassanak. Ne várjunk a „tökéletes időre”, kezdjünk neki önmagunk átváltoztatásának MOST! Ne kívülről várjunk a válaszokat, hanem keressük meg Önmagunkban. Ne feledjük, a magok önmagukban hordozzák a teljesség hologramját, és a növekedés folyamata mindig válaszokkal és felismerésekkel szolgál.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy célozzak
Vonzva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

1.Tónus:
Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.