Kin 143* Kék Kozmikus Éjszaka* 10.13

c81aa56c68a43c8125b74657e8fd82c9A Kozmikus Éjszakával, zárul a Majom hullámvarázsa. Holnaptól egy picit fellélegezhetünk; nincs több trükk, nincsenek váratlan események. A Sárga Mag hullámvarázs nyugodt, cselekvő időszakot tartogat számunkra. Addig azonban még itt van nekünk a Kék Éjszaka minősége, mely egy belső utazásra invitál bennünket.

Az Éjszaka a befelé fordulás és a nyugalom misztériuma. Magában hordozza az éjszaka nyugodt, csendes, mégis sejtelmes minőségeit. Segít feldolgoznunk álmainkat, ugyanakkor a felszínre hozhatja az elmúlt napok által generált feszültség is. Ne lepődjünk meg, ha ma szembe jönnek velünk olyan szituációk, melyektől kissé össze szorul a gyomrunk, melyek rejtett (vagy tán nem is annyira rejtett?) félelmeinket hozzák a felszínre. Az Éjszaka segít mindezekkel szembenéznünk, hogy feldolgozhassuk az elmúlt időszak eseményeit. Tudatosítsuk magunkban, hogy ezek mind azért bukkantak most fel, mert elérkezett az idő, hogy elsajátítsuk tanításukat és legtöbbször nincs is valós alapjuk. Ahogy elegendő bátorságot gyűjtünk és szembe merünk nézni velük, szét is foszlanak. Ezeket a félelmeket ugyanis legtöbbször mi magunk generáljuk, az évek óta belénk rögzült – saját, vagy mások félelmei által belénk nevelt – minták alapján. A Fényt csakis akkor értékelhetjük igazán, ha megismertük az ellenpólusát, a sötétséget is. A kettő nem létezhet egymás nélkül. Adjunk hát hálát bármilyen periódust is zárunk és engedjük el szeretetben az elmúlt 37 nap eseményeit, hogy helyükre immáron Új minőségek léphessenek!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Kitartok, hogy álmodjak
Túlhaladva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

13.Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés: 
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.