Kin 127* Kék Planetáris Kéz* 09.27* MAG nap

expansionofconsciousnessA mai nap a kiteljesedésé és a gyógyulásé. A Kéz ma segít elvarrni az utolsó szálakat is, melyek elválasztanak bennünket célunktól.

A Tükör hullámvarázsban megjelenő Kék Kéz minősége segít beteljesíteni a hullám témáit és gyógyírt nyújt az út során felszaggatott sebeinkre. A Kéz ma rávilágít, hogy életünk mely területén aprózzuk el energiáinkat, hol érdemes priorizálni és egyenként lezárni a múltat/feladatot/gondolati berögzülést. Az MAG napoknak és a Tükör hullámvarázsnak köszönhetően, igen érzelmes de tanulságos napokat tudhatunk magunk mögött. Ma ennek folytatásaként, idézzük fel eredeti célkitűzéseinket és erősítsük meg hitünket és elhatározásunkat, hogy manifesztálódhasson mindez. A Nap hónap egyik fontos tanítása, hogy megtanuljunk bízni Önmagunkban és a Kozmikus erőkben. Ez a magabiztosság szükséges ahhoz, hogy szembe nézve a nehézségekkel, hátra hagyjuk a múltat és bátran felvállalhassuk Önnön fényünket. Engedjük el a kishitűséget, a kételyeket és tanuljunk meg bízni önmagunkban! Használjuk a mai nap mantráját bátra, ha elakadunk: „Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

A Kéz kreatív energiáit segíthetjük azzal, ha alkotunk valamit, mely az elmúlt napokra emlékeztet, melyet szeretnénk esetleg elengedni, vagy épp elérni. Ilyenkor nem számít, hogy milyen a kézügyességünk a lényeg, hogy kedvünket leljük abban, amit csinálunk és energiáink áramoljanak! Engedjük ki magunkból az elmúlt napok fájdalmát, zavarát. Gyúrjuk ki, fessük/rajzoljuk ki magunkból minden felgyülemlett feszültséget, sérelmet, fájdalmat.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek a tudás érdekében
Előállítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

10. Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.