Kin 126* Fehér Szoláris Világáthidaló* 09.26* MAG nap

artwork monk buddhist meditation spiritual 1920x1200 wallpaper_www.wallpaperno.com_25A mai nap tökéletes alkalmat biztosít az elengedéshez, a megadáshoz. A Világáthidaló ahogy a neve is jelzi, világokat hidal át, mely nem lehetséges akkor, ha valami a múltba, vagy a földbe gyökerezi, visszahúzza. Mind a Világáthidaló, mind a Szoláris tónus előremutató minőség, vagyis „már látja” a kitűzött célt, tehát ez a nap rendkívüli húzóerővel rendelkezik célunk elérése érdekében.

A mai nap a cselekvésé, azok a bizonyos utolsó lépések mielőtt átszakítjuk a célszalagot. Ezek a legnehezebb és leghosszabb lépések. Könnyítsünk hát terheinken, hogy szárnyalhassunk. A mai nap vezető ereje a Fehér Szél. Ő az a minőség, mely átsegíthet a nehézségeken. A Szél a kommunikációt és a szellemi jelenlétet erősíti bennünk, forduljunk hát hozzá segítségért, ha szükségünk van rá. A Világáthidaló ma ara kér, hogy ne akarjunk mindenáron irányítani a dolgokat. Fogadjuk nyitottan és szeretettel az újdonságokat, de ne akarjuk megmagyarázni, túlagyalni őket. Ahogy egyre mélyebbre haladunk a MAG napokban, úgy a Tükör hullámvarázs is egyre több felismerést hoz el számunkra. Ezek fel- és elismeréséhez azonban alázatra és megbocsátásra van szükség, melyet ma a Világáthidaló biztosít. Segít felismerni azt, hogy az elmúlás természetes folyamat. Minden elmúlik egyszer, a harag, a fájdalom, a félelem, de ugyanígy a szerelem és a boldogság is. Ez az élet természetes körforgása, így van egyensúly. Ahhoz, hogy megszülethessen egy új minőség bennünk ahhoz egy régi, berögzült dolognak, meg kell halnia. Hagyjuk, hogy a Tükör ma megmutassa, életünk azon részét, melyet ma el kell, engednünk. Mondjunk búcsút annak, ami eddig korlátozott bennünket, hogy helyét valami új tölthesse be. Zárjuk le ezt a periódust méltósággal. Álljunk készen, adjuk fel és engedjünk el mindent, ami eszünkbe jut, a rejtett félelmeinktől a kinőt részeinkig. Gondoljunk a Főnix madárra, mely saját hamvaiból kel életre, hogy újra teljes pompájában tündökölhessen.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek a kiegyenlítés érdekében
Megvalósítva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát,
A szándék szoláris tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.