Kin 122* Fehér Felhangos Szél* 09.22* MAG nap

Windy-Day-841x565A Felhangos Szél ma a Szellem jelenlétét erősíti bennünk, hogy a beérkező információkat ezen keresztül megszűrve már csak a tiszta, őszinte kommunikáció maradhasson. Ezen keresztül vizsgáljuk a Tükör hullámból eddig beérkező információkat, visszajelzéseket és így jelezhessünk vissza környezetünknek is. A Tükör azt tanítja, hogy ismerjük fel az illúziókat, a téveszméket életünkben és fogadjuk őket ítélkezés mentesen. A Szél pedig ma segít mindezt kikommunikálni környezetünk felé is. Ideális nap rendezni nézeteltéréseinket, kifejezni igényeinket környezetünk felé és útmutatót kérni Szellemi vezetőnktől.

A mai nap szelesnek ígérkezik, és mint ilyenkor mindig, gondolataink érzelmeink is jócskán felkavarodhatnak. Fontos, hogy tartsuk meg belső stabilitásunkat, fókuszáljunk a jelen eseményeire, hogy megmaradjon tisztánlátásunk. „Hallgatni arany” tartja a mondás és ez ma különösen így van. Ahhoz hogy világosan kommunikáljunk egymással, az első lépés, hogy csendben legyünk, azaz a meghallgatás képessége. A nyugalomban maradás, az összeszedettség, és nyitottság képessé tesz bennünket arra, hogy ráhangolódjunk másokra, hogy megfelelő módon válaszoljunk, jelentőségteljesen, ne csak egy mechanikus módon. Csendesedjünk el úgy belül (gondolatilag), mint kívül (beszéd) hogy meghallhassuk az Isteni útmutatást, mely sugallatával előre repít céljaink felé.

A mai nap vezető jegye a Fehér Kutya, mely az önmagunkhoz való hűséget és a feltételnélküli szeretet használja arra, hogy átsegítsen bennünket a nehezebb időszakokon. Ügyeljünk hát ma (is) arra, hogy ne adjuk fel saját magunkat!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Megerősítek, hogy kommunikáljak
Irányítva a lélegzetet
Lepecsételem a bőség bevitelét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

 Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.