Kin 121* Vörös Önálló Sárkány* 09.21* MAG nap

5b3c710df1806e6fa58c824103947f3aAz első MAG napunk a Vörös Önálló Sárkányé, mely bizalom és a biztonság kérdéskörét feszegeti. Az ősanyai minőség mely egyfajta kiindulás, nem csak hogy táplál és gondoskodik, de el is indít egyfajta aktív cselekvést. Hátulütője lehet, ha a mai napon energiáink csak kifelé áramolnak és elfelejtünk a nagy cselekvésben, adakozásban mi magunk is töltődni.

A mai napon tehát vizsgáljuk meg, hogy életünk mely területén és mennyire vagyunk hajlamosak az „önfeláldozásra”, vagy a „túl-anyáskodásra”. Tudunk-e bízni saját és a Mindenség folyamataiban? Abban, hogy minden azért történik, hogy segítsen bennünket az utunk bejárásában? Vajon nem bújunk-e a biztonság hamis illúziója mögé csupán azért, hogy ne kelljen változnunk, változtatnunk? Valóban azt kommunikáljuk, mutatjuk kifelé, amire igazán vágyunk? A Tükör hullámvarázsban megjelenő Sárkány ma mindenképpen arra hívja fel figyelmünket, hogy vegyük észre ezt a hamis képet, melyet oly valósnak látunk. Tervezzük el, mit és hogyan szeretnénk elérni a következő időszakban, ha szükséges írjuk is le. A MAG napok végig veszik minden egyes jegy minőségét, hogy mintegy átszűrve és megvilágítva, láthassuk hogyan is néz ki egyes minőség rávetítve a saját Életünkre. Olyan mint amikor a szemüvegre egy színes (különböző minőségekkel teli) üveget teszünk. Megváltozik az egész kép. Használjuk ezen lencséket bölcsen és tanuljunk belőlük. A Sárkánnyal indítunk, mint Ősanya és a Sárga Nappal végzünk, mely ha tetszik az Ősapa minősége, így életünk minden aspektusa sorra fog kerülni.

Igen intenzív időszak előtt állunk, így most különösen fontos, hogy mindenképpen önmagunkat és fejlődésünket helyezzük előtérbe és tudatosan vizsgáljuk meg megéléseinket. Fontos, hogy minden nap teremtsünk időt és teret Önmagunk számára! Ha tehetjük, reggeljeinket kezdjük egy rövid meditációval. Ideális esetben, például ha reggel van időnk elolvasni a Napi energiákat, érdemes még pár percet rászánni arra, hogy elolvassuk a meditációt és/vagy a mantrát így ráhangolódhatunk az adott nap energiáira.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Meghatározok, hogy tápláljak
Megszabva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A forma önálló tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.