Kin 94* Fehér Elektromos Varázsló * 08.25

6e2a86a540ef8338875b87659a99cacdMa a Varázsló minőségei lépnek be életünkbe, arra kérve bennünket, hogy hangoljuk össze elménk, és szívünk zenéjét, hogy behatolhasson az Ember hozta bőség életünkbe és szívünkbe. Az Elektromos tónus mindig kreativitást igényel, hogy a két végpont megismerése után szintet ugorhassunk.

Az Ember hullámban megjelenő Varázsló napja egyfajta csatornát képez, melyen keresztül beáramlik a tudatosság, a Mindenség ajándékai. Ahhoz azonban, hogy meghalljuk, megértsük mindezt, el kell csendesedjünk és meditációban felébreszteni belső Mágusunkat. Forduljunk befelé vezettetésért és ne mástól várjuk a megoldást! Ezen üzenetek ugyanis egyénre szabottak, így csakis mi fordíthatjuk le őket. A Varázsló nap vezető jegye ma a Fehér Tükör, mely segítségével a mai nap rávilágít azon helyzetekre ahol még mindig az ego, a személyiség szintű „kis-én” irányít; motivációja az irányítási vágy és a hatalom „édes íze”. A Varázsló segítségével azonban az egyéni akaratunkat átformálva a Mindenség szolgálatába ajánlhatjuk.

Kapcsolódjunk össze ma Lelkünkkel, és engedjük neki megláttatni mindazt az értékes képességet, mely bennük van. A Varázsló ma megtanít bennünket, hogyan lehet ezt a bennünk rejlő hatalmat felelősségteljesen használnunk úgy, hogy azzal ne csak Önmagunk igényeit, de a Nagyobb célt is szolgáljuk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok, hogy varázsoljak
Megkötve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz. (A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.