Kin 93* Vörös Lunáris Égenjáró* 08.24* Galaktikus Aktiváló Portálnap

images (4).jpgA Hónap és a hullámvarázs második napját az Égenjáró energiái teszik még kalandosabbá. A benne rejlő felfedező, ma arra kér, hogy bízzunk belső hangunkban, ugyanis ma megjelenik célkitűzéseink ellenpólusa. Nagyon fontos, hogy a Lunáris tónus soha nem ellenségként jelenik meg egy hullámvarázsban (sem a hónapban!), hanem mint segítő. Rávilágít arra, mi szükséges célunk eléréséhez, milyen akadályok merülhetnek fel utunk során.

Mind a Lunáris tónus, mind az Égenjáró minőség duális energiákkal rendelkezik, így nem meglepő, ha ez a kettősség járja át a mai Galaktikus Aktiváló Portálnapunkat is. Egyfelől a felfedezni vágyás, az Új izgalma, másfelől a kétségek, felmerülő akadályok miatti félelmek és visszahúzódási vágy járja át. Ezt a kettősséget csakis úgy tudjuk áthidalni, ha megnyílunk és befogadjuk a kétségeket, a vélt, vagy valós akadályokat. Befogadjuk, de nem azonosulunk vele! Általa tágítjuk viszonyítási pontunkat, hogy így egy másfajta nézőpontra lelhessünk. Fontos, hogy teremtsük meg az egyensúlyt, úgy kívül, mint belül. Adjunk magunknak időt a befelé fordulásra, az elmélkedésre, hogy összegyűjthessük erőforrásainkat és feltöltekezhessünk. Ugyanakkor szánjunk időt a felfedezésre, az Élet megélésére, az élmények befogadására is. Amint nyitottá válunk a mai felfokozott energiákra, felismerjük, hogy melyek azok a korlátok, melyeket ideje átlépnünk, felülírnunk. Vizsgáljuk meg a mai napon elénk kerülő szituációkat és legyünk fogékonyak a változásra, változtatásokra. Ma hallgassunk ösztöneinkre, megérzéseinkre és cselekedjünk ezek szerint.

Az Égenjáró, a Sárga Ember hullámvarázsban tehát arra ösztönöz bennünket, hogy fedezzük fel bátran mi az, ami hiányként jelenik meg életünkben. Tegyük fel az egyszerű kérdést: Mire van szükségem ahhoz, hogy a tegnap megfogalmazott célomat elérhessem? Bízzunk belső hangunkban és a Mindenség energiáiban, hisz tudjuk minden, amire szükségünk van, az általában mindig legváratlanabb helyen és formában lép be életünkbe. A mai nap vezető energiája a Vörös Kígyó, mely segít feltöltekeznünk életerővel és lelkesedéssel. Arra ösztökél, hogy a mai napot nem csupán „átvészeljük”, hanem éljük meg, a maga teljességében.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy felderítsek
Stabilizálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.