Kin 90* Fehér Kristályos Kutya* 08.21

kuan-yin-pink-lotus-heart-sue-halstenbergAz Újholdat ma a Fehér Kutya minőségeivel ünnepelhetjük. Ez a Holdszakasz, mindig mágikus hatással van teremtésünkre, bár ezt nem éljük meg olyan hevesen, mint például a Telihold-ét. A mai nap támogat minden új dolgokba való kezdést, vagy valami régi elűzését. Érdemes ebben az időszakban a meditációinkat, gondolatainkat spirituális irányba terelni, vágyainkat, céljainkat erősíteni, vagy egyéb építő jellegű termékenységgel, sikerrel, védelemmel, szeretettel, egészséggel kapcsolatos munkát végezni.

A Kutya nyitottságával, szeretetével támogathatjuk az Újhold eme kezdeményező erejét. Bár még a Vihar hullámvarázsban járunk, mely az elengedésről szól, az Újhold kezdeményező ereje ezt is támogatja. Mindazt, ami az elmúlt napokban csak körvonalazódott bennünk, ma a Kozmikus tónussal ma felismerhetjük. Öleljük magunkhoz hálával, alázattal (melyet a Vihartól tanultunk) és emeljük a Fénybe szeretetünkkel, hogy így megtisztítva az útjára bocsáthassuk az élményt/érzést/gondolatot, és elraktározhassuk a tanítását. Ahhoz, hogy a Vihar által elhozott Újjászületés megtörténhessen, szükségünk van minden részünk és tapasztalatunk elfogadására és integrálására. A hullámvarázs eme átalakító szakaszában már érezhetjük az újjászületés csodáját, melyért eddig dolgoztunk.

A mai nap segít, hogy közelebb kerülhessünk Önmagunkhoz és újonnan felfedezett minőségeinkhez. A Vihar hullámban megjelenő Kutya napja tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy üdvözöljük és szeretettel elfogadjuk megújult énünket. Érezzük át és örvendjünk annak, hogy mennyi tehertől megszabadultunk az elmúlt napokban. Használjuk ki a Kutya által nyújtott támogatást, hogy megtaláljuk azokat a társakat, csoportokat, akikkel összefogva, képessé válhatunk céljaink megvalósítására. A megfelelő emberek mindig akkor lépnek be életünkbe, amikor készen állunk a velük való munkára.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy szeressek
Egyetemessé téve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a Szellem ereje vezet utamon

12. Tónus:
Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.