Kin 89* Vörös Spektrális Hold* 08.20

28602c62b71a4444cd8ec11c356654cfA mai nap tökéletessége abban áll, hogy Spektrális tónusként a Vihar minőség (hullámvarázs) kihívás jegyében járunk, így könnyebben leválhatunk az elmúlt napok témáiról, a Vörös Hold elhozza az érzelmi megtisztulást, ugyanakkor a mai nap minőségeiben (kapcsolati háló – Rejtett erő) megjelenik a kidolgozásra váró új minőségek, feladatok, melyeket a következő hullámvarázsban (Sárga Ember)  kell majd kidolgozzunk.

A mai nap a Vihar hullámvarázs érzelmi világához is picit érzékenyebb lehet, mely most a javunkra szolgál. A Hold elhozza ma számunkra az Önemlékezés erejét, mely egyenes út az Isteni útmutatáshoz. Emlékezzünk mi végett érkeztünk e Fölre, mi volt a célunk? A mai nap segít letennünk a Vihar hullámvarázs feladatait, ezáltal elhoz egy felszabadulás érzést. Azáltal, hogy mindent ízekre szed, elkezdődik egyfajta átalakulás, újjászületés, mely a Vihar hullámvarázs esszenciája, célja. A Hold, mindezt mint egy fájdalomcsillapító támogatja, ha kérjük segítségét, Ő saját fényében megtisztítja, átmossa sajgó érzelemtestünket, gyógyírt hozva sebeinkre. Tudatosan figyeljük meg ma minden olyan érzelmi kilengést, mely megérint bennünket, mert ezek, mint egy jelzőtűz értünk lobognak, üzenetet hoznak. Ne másoktól várjuk a megoldást, a gyógyírt problémáinkra, hanem vegyük a kezünkbe az irányítást és hallgassunk a bennünk felcsendülő Isteni útmutatásra. Engedjük el az önostorozást és az önsajnálatot is! Amíg azon kesergünk, hogy mit vitt el a Vihar, nem láthatjuk meg azokat az apró csodákat melyeket viszont épp ennek a veszteségnek köszönhetünk!

A Vihar hullámvarázs ajándéka, az az extázis, megkönnyebbülés, melyet azután érzünk miután minden felesleges terhet, – nonszensz gondolati mintát, rossz karmát, rossz munkahelyet, energiavámpír embert, vagy bármit és bárkit – végre letettünk! Az már csak grátisz, hogy ezzel helyet szabadítottunk fel az ÚJ minőségeknek, melyek a (most már) helyes gondolati mintákkal immáron pozitív minőségekké válhatnak. Lássuk meg azt, mit nyertünk ezáltal az elengedés által?
Legyünk Hálásak és Ünnepeljünk ma, Felszabadult és Igaz Önvalónkat!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Feloldok, hogy megtisztítsak
Szabaddá téve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
Az elengedés spektrális tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.