Kin 78* Fehér Kozmikus Tükör* 08.09

ae02e1e9175850521103961ffd60843dA Kozmikus Tükör ma segít lezárnunk a Világáthidaló hullámvarázs elvarratlan szálait, hogy ezáltal békében tovább léphessünk. A Tükör egyik kulcsszava az ítélőképesség. Segít tisztán, illúziómentesen látnunk az adott szituációt, hogy ezáltal akár félelmeinket is legyőzhessük. Azáltal, hogy szembe nézünk árnyékainkkal bátorságról tesz tanúbizonyságot, mely mindig egy következő lépésre ösztönöz bennünket. Ahogy ki merünk állni önmagunkért a fenyegetés –legyen ez gondolat, aggály, nehézség, – elillan.

A mai napot használjuk arra, hogy ezen a Tükör keresztük nézzünk meg környezetünket és benne önmagunkat. Ne ítélkezzünk, ne ön-ostorozzunk, csak éberen figyeljünk. Figyeljünk érzelmeinkre és ha valaki, vagy valami ma kibillentene lelki egyensúlyunkból, azt vizsgáljuk felül hideg fejjel. Csakis így láthatjuk meg a benne rejlő gyökér-okokat. Lássuk meg például, hogy miért irritál, vagy miért oly kedves számunkra az a valaki; vagy esetleg miért vált ki olyan érzelmeket belőlünk egy-egy szituáció, amilyent. Mindezen érzelmek belőlünk fakadnak; akár annak hiányától, de akár azért mert még magunk előtt is titkoljuk, hogy az a dolog/érzés/viselkedés bennünk is megtalálható. Gyűjtsük be ezen információkat, dolgokat, hiányosságokat és a le nem zárt ügyeket. Ma eljött az idő, hogy ezeket szépen csomagba foglalva letegyük a holnap induló Vihar hullámvarázs küszöbére, hogy megszabaduljunk tőlük.

Ne feledjük azonban, hogy a Tükörnek is két oldala van: van aki belenéz, és van aki vissza néz! Nem feltétlenül szól minden tükör rólunk, de vegyük észre, ha mégis. Mindenkinek joga van a saját igazságához, mely semmivel sem valósabb, mint a miénk. Ebben áll a Világáthidaló tanítása, hogy megengedjük magunknak az elfogadást és a megbocsátást! Ismerjük fel Emberi mivoltunkat és tanulunk belőle!

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Kitartok, hogy visszatükrözzek
Túlhaladva a rendet
Lepecsételem a rend mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.