Kin 77* Vörös Kristályos Föld* 08.08* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Spirit GuidesA Kristályos Föld ma a véletlen események sorozatán áthozza el számunkra a felismerést. A Vörös Föld ma olyan váratlan eseményekbe sodorhat, melyek értelmét először nem láthatjuk, később azonban fontos útmutatókká válnak majd.

A mai nap a Jelen fontosságára hívja fel a figyelmet, arra, hogy lássuk meg a mai napban rejlő ajándékokat. Az elmúlt napokban az elengedéssel és a megbocsátással dolgoztunk, mely alázatra tanított. A „gyász” folyamatát azonban előmozdíthatja, ha a sűrű és fájdalmas önsajnálatból felismerjük az elengedés ajándékait. Ha alaposan felmérjük jelenlegi helyzetünket, megismerhetjük azon „járulékos” ajándékokat, melyek az elmúlt napok során a felszínre kerültek. Megmutatja, hova fejlődtünk az elmúlt hullám során: felismerhetjük, milyen gondolatok, érzelmek vagy szokások azok, amelyek eddigi tapasztalatainkat megteremtették és melyeket immáron (remélhetőleg) már el is engedtünk. A mai napon tehát a GAP napok erejével olyan véletlenszerű eseményekben lesz részünk, melyek útmutatást és felismeréseket hoznak. Mégis óvakodjunk az elhamarkodott ítéletektől, ne kategorizáljunk. Várjunk türelmesen, amíg az események felfedik valódi mivoltukat. Ma értelmet kaphatnak az elmúlt napokban történtek, és általa egy egészen más kép tárul elénk, az elmúlt napok „drámáiról”.

Törekedjünk ma megélni a pillanatokat, és élvezni a Jelent- A Vörös Föld energiáit elősegíthetjük, ha ma összekapcsolódunk a Természettel. Sétáljunk mezítláb a füvön, használjuk ki a napsütést és hasaljunk ki a természet lágy ölébe. Érezzük, ahogy a Föld átmelegít és feltölt szerető és tápláló energiáival. Lásd meg a nap értelmét és éld is meg! Adjunk ma (és minden nap) hálát Bolygónkért és tegyünk meg Minden tőlünk telhetőt, hogy enyhítsük terheit!

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Szentelek, hogy fejlődjek,
Egyetemessé téve az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be rajtam keresztül.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.