Kin 75* Kék Planetáris Sas* 08.06

sas.jpgA Planetáris tónussal ma kiteljesedik a Világáthidaló hullámvarázsunk. Elérkezett az idő, hogy elő vegyük és újra értékeljük célkitűzéseinket. Lássuk meg mi az, ami az elmúlt napokban megérett a lezárásra, a befejezésre. Ma mindezeket egy csokorba gyűjtve előkészíthetjük, hogy a következő hullámvarázs, a Vihar számára felajánlhassuk.

A Mag évben ez a folyamat kulcsfontosságú, így hát nem meglepő, hogy első két hullámvarázsunk a tisztogatásról és elengedésről szól. Elő kell készítsük a megfelelő minőségű táptalajt, hogy magjaink ebben megkapaszkodhassanak és fejlődni kezdjenek. Fontos, hogy eben az időszakban tudatosan gyomláljuk ki az ártó gondolatainkat, rossz berögzült mintáinkat és mindet, ami nem „oda való”. A mai nap tökéletes alkalmat biztosít ahhoz, hogy áttekintsük az elmúlt 10 nap eseményeit, és újraértékeljük célkitűzéseinket. Ha kell, módosítsunk. Ebben hathatós segítséget nyújt ma a Sas minősége, mely segít eltávolodnunk érzelmi befolyásoltságunktól, hogy „madártávlatból”, hideg fejjel tekinthessünk vissza. Lássuk meg, mit rejtegetnek ezen negatív események, mi az, amivel még esetleg dolgoznunk kell ahhoz, hogy megkönnyebbüljünk. Így kirajzolódhat előttünk egy új cél, melyet immáron (a tegnapi Varázsló napjának köszönhetően) összehangoltunk a felsőbb akarat eszméivel.

Engedjük ma szabadon szárnyalni szívünket, lássuk „lelki szemeinkkel” mi az, amit az elmúlt napok küzdelmeinek köszönhetően nyertünk. Erősítsük meg hitünket látomásainkban, terveinkben, hiszen tudjuk, érezzük legbelül, hogy sokkal több van bennünk, mint amit a külvilág felé megmutatunk. Ebben az Évben ezek kibontakoztatása a feladat. Dolgos időszak előtt állunk!

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy teremtsek
Előállítva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.