Kin 74* Fehér Szoláris Varázsló* 08.05

70413d24bf15c475c3acbcb5286ff48dAhogy egyre erősödik a Világáthidaló hullámvarázs energiája, úgy vesszük egyre könnyedebben az elénk kerülő akadályokat. Ma azonban a Szoláris Varázsló teszi nálunk látogatását, felhívva a figyelmet az irányítás és az egyéni (önös)érdek témáira.

A Varázsló, bár magasztos energiákkal rendelkezik, egyik gyengesége (negatív aspektusban) az, hogy -manipulatív energiáival,- saját egyéni érdekeit helyezi előtérbe. Ezáltal azonban elzárja magától a mindenség támogatását. Ma előfordulhat, hogy úgy érezzük megrekedtünk, nem haladunk terveink megvalósításaival, netán még vissza-vissza kúszik egy már elengedett régi minta. Ez annak a jele, hogy megfeledkeztünk arról, hogy a nagyobb egészet nézzük. Vizsgáljuk meg, hogyan illeszthető bele a mi egyéni akaratunk a Mindenség ritmusába. Egyesítsük elménk és szívünk útját és halljuk meg hívó szavát. Bár a szoláris tónus cselekvésre sarkall, ez most leginkább belső folyamatainkra igaz, így kívülről, a fizikai szinten, ez kevésbé látványos. Most egy csendesebb, befelé forduló időszakot élünk meg. Csendesedjünk el, ha tehetjük meditáljunk (ebben a melegben úgyis mindenki kicsit passzívabb) és hallgassunk szívünk szavára. Tudatosan készítsük fel szívünket az elengedés folyamatára. Merjünk megnyílni a Mindenség energiáinak és sorsunkat ma az ő kezébe helyezni. Tudatosítsuk, hogy minél inkább ragaszkodunk valamihez, az annál inkább megköti energiáinkat. Hagyjuk a dolgokat ma megtörténni. Merjünk nem tudni, nem akarni, hisz tudjuk a Világmindenségben minden REND-ben van és minden elérkezik hozzánk a megfelelő időben és helyen.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Lüktetek, hogy varázsoljak
Megvalósítva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a hűség ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.