Kin 20* Sárga Rezonáns Nap* 06.12* Galaktikus Aktiváló Portálnap

woman-with-sacred-image-241x300.jpgElérkeztünk a Varázsló hullámvarázs feléhez, itt picit megállva és feltöltekezhetünk a Mindenség Forrásából. Akár meditációban, akár kreatív alkotásban kapcsolódjunk össze belső Mágusunkkal és lássuk meg, hogy hová fejlődtünk, mik a következő lépések célunk felé.

A Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével zárul a Tzolkin első 20 napos ciklusa. A Sárga Nappal, a megvilágosodás energiái érkeznek meg hozzánk, melyet a Rezonáns tónus is erősít azzal, hogy segít összekapcsolódnunk a Forrással. A Varázsló hullámvarázsban megjelenő Sárga Nap az önelfogadásra, a képességeink, tulajdonságaink felvállalására hív fel. Elérkezett az idő ahhoz, végre elfogadjuk és büszkén felvállaljuk saját Fényünket és Valósságunkat a nagyvilág előtt.  Az elfogadás és feltétel nélküli szeretet által felszabadíthatjuk magunkat. Lássuk meg hová jutottunk el az elmúlt időszak alatt, és vegyük észre erényeinket is, ne csupán a hibáinkat. Feltételek nélkül szeressük önmagunkat, olyannak amilyenek vagyunk! Minden egyes ránc, kiló, de még a gondolataink és érzelmeink is mind-mind szükségesek voltak ahhoz, hogy azzá váljunk, akik ma vagyunk.  Legyünk hát hálásak és büszkék önmagunkra és eddig elért eredményeinkre! Találjuk meg belső napunkat, hogy így teljességünket megélve tudjuk Önnön fényünket és szeretetünket kiterjeszteni környezetünkre. Így válhatunk azzá, aki lenni szeretnénk.

Ha tehetjük, kezdjük a napunkat egy rövid „Napüdvözlő” jógagyakorlattal, Chickung-gal, vagy csak meditáljunk. A lényeg, hogy kapcsolódjunk össze a Forrással, töltődjünk fel éltető energiáival.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy megvilágítsak
Ösztönözve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.