Kin 19* Kék Ritmikus Vihar* 06.11

spirit-1024x700Mindazt, amit tegnapi napon a felszínre került ma átadhatjuk a Vihar, tisztító energiáinak, ebben a döntésben a Ritmikus tónus siet a segítségünkre.

A mai napon felszínre kerülhetnek azon félelmeink is, amelyekkel leválasztjuk önmagunkat Esszenciánkról, azonban lehetőséget kapunk arra, hogy ezeket a gyenge pontokat átalakítsuk. A Vihar elhozza számunkra a szabadságot, azt a feledhetetlen érzést, hogy milyen is lehet terhek nélkül repülni. Mindehhez azonban hátra kell hagyjuk ragaszkodásainkat, kötődéseinket, amelyeknek gúzsba kötnek bennünket. Nem elegendő az, hogy felfelé vágyakozunk, el kell oldjuk a kötelet, és ki kell dobjuk a homokzsákokat!
Mindezek mellett a Vihar alázatra is tanít bennünket, hiszen ha nem adjuk magunktól, elveszi erővel. Az elengedés módja csakis a mi döntésünktől függ: áramlunk az energiával és hagyjuk, hogy a viharos záporeső mindent kimosson Életünkből, vagy görcsösen próbálunk kapaszkodni egy szalmaszálban? Adjuk át magunkat önként a Vihar tisztító erejének, hogy megtapasztalhatjuk az elengedés folyamatát, ezzel is elősegítve átalakulásunkat.

Nem érdemes jobb alkalomra várni, hiszen az energiák most állnak rendelkezésre, nekünk csak össze kell kapcsolódnunk velük. Ahhoz hogy átalakulhassunk azzá, akivé válni szeretnénk, döntenünk kell. Ne késleltessük a változást!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy katalizáljak
Kiegyenlítve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

6. Tónus:
Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.