Kin 5* Vörös Felhangos Kígyó* 05.28

7a723df4cd8c07cbf46b403573796454.jpgA Felhangos tónus ma egyfajta energia bombával tölt fel bennünket. Segít az összpontosításban, lendületet ad, arra ösztökélve, hogy hallgassunk testünk jelzéseire.

A Sárkány hullámban megjelenő Kígyó ma olyan érzést válthat ki belőlünk, hogy szívünk szerint a keblünkre ölelnénk az egész világot. Hatalmas terveket szövögetünk, teli reményekkel és lelkesedéssel, de ez mit sem ér, ha csak elméletben van meg. A mai napon megérkezik a várt intuíció és az a cselekvő minőség, mely szinte már szárnyakat ad. Az elmúlt napokban erőtlennek, kimerültnek érezhettük magunkat. Érthető, hiszen az előző Tzolkin igencsak megdolgoztatott bennünket. Hatalmas változásokkal való megbirkózás, alkalmazkodás, elengedés pedig igencsak megerőltető volt. Mai rohanó világunkban, egyszerűen csak bedarált bennünket a napi mókuskerék. Engedjük, hogy a mai napon átjárjon bennünket az Élet-igenlés, a vitalitás és az öröm! Élvezzük az egyre meglengetőbb napsugarakat, és engedjük, hogy átjárja testünket, lelkünket. Váljunk ma egyé a természettel. Töltődjünk fel. Hallgassunk ma ösztöneinkre, testünk jelzéseire, adjuk ma Nekik át az irányítást. Bármit is csinálunk, azt ma csináljuk 100%-os erőbedobással, kihasználva a Kígyó adta erőt és szenvedélyt. Földeljük le ezt az energiát azáltal, hogy tudatosan igent mondunk az életünkre, annak minden pozitív és negatív élményével együtt. Használjuk ki erejét, hogy spontaneitást, újdonságot teremtsünk, mely megszabadít bennünket a rutin és megszokás szürkeségétől.

A Kígyó energiáit ma elősegíthetjük azzal, ha picit kényeztetjük testünket, menjünk napozni (ha tehetjük) érezzük ahogyan átjárja testünk minden sejtjét a Nap feltétel nélküli fénye, feltöltve bennünket D vitaminnal és boldogsághormonnal. Adjunk ma hálát, ünnepeljük ma az Életet!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy túléljek
Irányítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.