Kin 247* Kék Kozmikus Kéz* 05.10

margarete_petersen_tarot_by_jackcornelius-d8lt718A Kozmikus tónussal ismét lezárásra kerül egy hullámvarázs témája, amit hatékonyan elősegíti a Kéz minősége, mely megtanít priorizálni, lezárni és elengedni, így elhozva számunkra a testi-lelki gyógyulást.

A Sas hullámvarázsban, megjelenő Kéz jegye ma segít elfogadnunk az elmúlt napok történéseit, felismeréseit, hogy így békét kötve a múlttal, elengedhessük mindezt és tiszta lappal léphessünk a következő hullámvarázsba. A Kéz jegye igen érzékeny energiákat hordoz, melynek köszönhetően mindig „éppen ráérez” arra, mire van szükségünk. Ennek megfelelően a mai nap segítséget kapunk, hogy lezárhassuk mindazon dolgokat, melyeket ebben a hullámvarázsban elkezdtünk, támogatja az elengedést és segít begyógyítani a felszakadt sebeinket. Állítsunk ma fel egy fontossági sorrendet teendőink között és tartsuk is magunkat ehhez, hogy hatékonyabban haladjunk. Engedjük el a halogatást! Javaslom, kezdjük épp azzal, amihez a legkevésbé sem „fűlik a fogunk”, mert így rengeteg energiát szabadítunk fel elkészültekor és ezáltal a következő feladatok már sokkal gördülékenyebben, hatékonyabban haladhatnak. Lévén ebben a Tzolkinban ez az utolsó Kéz minőségünk, álljunk ma meg egy percre és tekintsünk vissza nem csupán ezen Hullámvarázs 13 napjára, de az elmúlt 247 napra is. Használhatunk NLP-s technikát is erre: behunyt szemmel képzeljük el életünk eseményeit, az elmúlt 247 napját és kezünkkel átsimítva, mintegy „lapozzunk vissza”. Figyeljünk a „félbehagyott” eseményekre, gondolatokra, kapcsolatokra. Igyekezzünk mindezek végére is pontot tenni, hogy a következő fejlődési periódusban mindezek ne jelenthessenek akadályt! A mai nap tehát átsegít bennünket a holnap induló Csillag hullámvarázsba, mely segít egyszerűsíteni életünket, hogy a Vihar hónap kitakaríthassa a „lassító tényezőket” fejlődésünk útjából.

Valóban a lezárások, leválások időszakát éljük, hiszen a 11 hónapban járunk, a Tzolkin is a végéhez közeledik, kezdeti lelkesedésünk és erőnk is kissé csappan. Mindez nem meglepő, hiszen igen erős és mozgalmas év áll mögöttünk (Kék Spetrális Vihar éve), mely tónusának és jegyének köszönhetően szintén ezeket a minőségeket segíti. Rengeteg minden Változott az elmúlt időszakban és még van 2 hónap! Tanuljunk meg Örvendeni ezeknek a lezásároknak, hiszen a VÁLTOZÁS JÓ! Tanuljunk meg HINNI és BÍZNI, fogadjuk el, hogy az életben soha semmi nem állandó és adjuk fel a küzdelmet ellene. Ne akarjunk stagnálni, a hamis „biztonság” illúzióit rázzuk le magunkról és ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÚJ belépését életünkbe!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Kitartok a tudás érdekében
Túlhaladva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.