Kin 246* Fehér Kristályos Világáthidaló* 05.09

RisveglioA Kristályos tónusú Világáthidaló ma a változást, az átalakulásunkat sürgeti. Arra kér, hogy legyünk nyitottak és befogadóak, engedjük el az irányítási vágyat és élvezzük, ahogyan a Sas elénk tárja azt a nagyobb képet, melyet mindeddig csupán sejtettünk.

Adjuk át magunkat a Világáthidaló energiáinak, mely segíti a múlt mintáinak leválását. Lássuk meg, hogy mindaz ami miatt még ragaszkodunk, csupán illúzió, egy tévképzet, melyet ideje elengednünk. Érezzük ebben a megadásban rejlő felszabadultságot, ahogy éves, mázsás terhek hullanak le vállunkról. A Sas hullámvarázsban megjelenő Világáthidaló arra hivatott figyelmeztetni, hogy súlyokkal a hátunkon nem lehet repülni. Engedjük el félelmeinket, hogy megtapasztalhassuk az elmúlt napok tanítását. Ahogy el tudjuk fogadni a jelenlegi helyzetünket, máris könnyedebben tovább tudunk lépni, a változás szinte önmagától bekövetkezik. Engedjük el pesszimista, és lekicsinylő nézeteinket. Bízzunk magunkban és célkitűzéseinkben, hiszen immáron tisztán látjuk álmainkat, melyeket a következő, a Csillag hullámvarázsban tovább inomíthatunk.

A mai nap a passzivitásé, így a Világáthidaló energiáit elősegíthetjük azzal, ha ma fel-adjuk a cselekvést. FEL adni, nem azonos a „feladni”-val. Ez ma csupán annyit tesz, hogy immáron átadjuk az irányítást a Mindenség rendező elvének. Így felkészülhetünk a közelgő új hullámvarázs minőségeire is.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szentelek, hogy kiegyenlítsek
Egyetemessé téve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.