Kin 239* Kék Felhangos Vihar* 05.02* Galaktikus Aktiváló Portálnap

praise_you_in_this_storm_by_jenniepalkin-d4xo4m5A Vihar napjával kezdetét veszi a 11. hónapunk, mely időszakot tovább erősíti az a tény, hogy a mai napon egy újabb Galaktikus Aktiváló Portálkapu is nyílik. A Felhangos tónus, további lendülettel segíti ezt a 28 napos ciklust, így elmondható, hogy egy igen lendületes és változásokkal teli hónap elébe nézünk.

A 11. vagyis a Spektrális hónap mindig elhozza az év témáiról való leválást, így engedhetjük el mindazt, ami az elmúlt hónapok során a felszínre került és immáron megérett az elengedésre. Nagyon fontos a mai napon (és a hónapban is), hogy a már megerősített belső középpontunkból merítsünk erőt és alázattal fogadjuk el mindazt, amit ez az időszak tartogat számunkra. Fogjuk fel úgy, mint egy tavaszi nagytakarítást és ne álljunk ellen. Engedjük, hogy a tegnap felfedezett illúziókat végleg kisöpörje életünkből. Ha felelősséggel használjuk a Vihar erejét, óriási változásokat hozhatunk ma létre! Az elmúlt hónapok során már megtanultuk, hogy a Változás, ha mégoly fájdalmas is néha, az csakis bennünket szolgál, minket erősít, visz előre. Tartsunk ki hitünk mellett és bízzunk a felső vezettetésben. Vegyük számba mindazon erősségünket melyekre ráleltünk az elmúlt 10 hónap során, azon szituációkat, melyek megtörténtekor úgy véltük „itt a vég”, ennél rosszabb már nemigen történhet. Lássuk meg, hogy milyen ajándékokkal hálálta meg a Mindenség lemondásunkat? Mert minden rosszban van valami jó, ez egy örökérvényű igazság. Mindig nyerünk is valamit, ha mást nem is, de figyelmet és elismerést. Töltekezzünk belső stabil középpontunkból és használjuk a mai nap megerősítését és Meditációját.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy katalizáljak
Irányítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.