Kin 238* Fehér Önálló Tükör* 05.01

mirrorpoolElérkeztünk a tizedik hónap utolsó napjához, melyet az Önálló Tükör jegyez. Ma felkészülhetünk az előttünk álló Vihar hónapjára azzal, hogy „tükrünkbe nézve” felmérjük mi az, ami az elmúlt hónapok során megérett az elengedésre, cserére. A mai napon tehát, saját magunk tükörképei tükröződnek vissza ránk környezetünkről.

Előfordulhat, hogy ma olyan szituációba, olyan találkozásban lesz részünk, mely kibillent bennünket lelki egyensúlyunkból. Előfordulhat, hogy mindez csak egy visszatérő gondolat formájában jelenik meg. Akárhogy is, ha ezek heves érzelmeket váltanak ki belőlünk, érdemes figyeljünk ezen visszajelzésekre. Ma a Tükör energetikája rámutat azon Én részeinkre, tulajdonságainkra melyeket mindeddig próbáltunk magunktól „távol tartani”, elnyomni; melyek ezáltal önmagunk gátjaivá váltak. A tükörkép elutasítása vagy a tükörtől való elfordulás nem fogja megszüntetni mindazt, amit meg kell fejlődnünk. Tegyük fel, hogy nem tetszik az, amit a tükörben látunk, ezért eldobjuk a tükröt, vagy csak szimplán összetörjük… Mi történik, ha újra elénk kerül az a tükör? Igen, sok-sok apró darabban fogjuk látni ugyanazt a képet, csak még inkább eltorzítva. Ráadásul mindezzel Önnön magunkat utasítjuk el! Viszonyuljunk ehhez a felismeréshez ítéletmentesen, de ismerjük fel álarcainkat, és a magunk által teremtett illúziókat. Vizsgáljuk felül az érzést, amit ez generál bennünk, fedezzük fel, mely rögzült minták, programok, vagy netán érzelmek azok, melyek görbe tükröt tartanak elénk; melyek az illúzió fátylát borították ránk.

A döntés a mi kezünkben van, mint mindig. Válasszuk azt, hogy bátran szembe nézünk az elénk táruló látvánnyal és úgy tekintsünk rá, mint fejlődési lehetőségre. Tudatosan vizsgáljuk meg, hogy hogyan tudnánk változtatni ezen a képen úgy, hogy előre mozdítson és engedjük el mindazt, ami nem is Valós.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy visszatükrözzek,
Megszabva a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát,
A forma önálló tónusával.
Engem az időtlenség ereje vezet utamon.

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.