Kin 229* Vörös Galaktikus Hold* 04.22

szellemi-harcos-c3b6svc3a9ny.pngA mai napon visszaköszönnek a Vörös Hold hullámvarázs témái, arra kérve, hogy vizsgáljuk felül gondolatainkat, és lássuk meg, hogy életünk mely területén térünk vissza újra és újra ugyanarra a gondolatmenetre. A Hold mindezek mellett a határaink kérdéskörével is foglalkozik, figyelmeztetve bennünket arra, hogy ne vonódjunk bele mások érzelmi játszmáiba, de mi magunk se generáljuk őket.

A Szél hullámban megjelenő Hold minőségei ma biztosítják számunkra azt a meghitt és biztonságos teret, ahol valóban elmerülhetünk és letisztíthatjuk gondolatainkat, érzelmeinket, hogy tisztán kapcsolódhassunk össze Szellemi vezetőnkkel. Ahogy a Nap (bolygó) a teremtés, a létezés ereje, úgy a Hold a befolyásoló tényező. Ciklikusságával szabályozza a létezést, az elmúlást, az apályt és a dagélyt és még sok ezer dolgot. éppen ezért nem meglepő, hogy a Maja Hold jegy minőségei is hasonlóan működtetnek bennünket. Ezen a napon érzelmi hullámzás várható, ám érdemes odafigyelni a kiváltó okokra, mert ez megmutatja a fejlesztendő területet életünkben. Nagyon fontos, hogy ezen érzelmi hullámzás ne rántson bennünket magával, így érdemes a belső erőközpontunkban horgonyt vetnünk! Észleljük és ismerjük el a megjelenő érzelmeket, érzéseket, de ne azonosítsuk magunkat vele. Tudatosítsuk, hogy ezen érzelmi kitöréseket, sérüléseket mi magunk hívtuk létre egy régi minta, gondolati beidegződés révén és elérkezett az idő, hogy mindezt a Hold tisztító erejére bízzuk. Vállaljunk felelősséget minden érzelmünkért és az általuk irányított, vagy épp a miattuk meg nem történt cselekedeteinkért. Bocsássunk meg önmagunknak és másoknak is, és a mai naptól kövessük a Szellemi útmutatást.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre .

Mantra:
Harmonizálok, hogy megtisztítsak
Formálva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

8. Tónus:
Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.