Kin 228* Sárga Rezonáns Csillag* 04.21

death-mama.jpgA Rezonáns Csillaggal ma egy kissé megpihenhetünk, hogy felmérjük és rendezzük az elmúlt időszakban tanultakat. A Csillag az egyszerűség elvét vallva arra kér, hogy a mai napon nem bonyolítsuk túl az életünket. Engedjük, hogy leülepedhessenek az elmúlt időszak történései, így nem visznek el az érzelmeink, gondolataink és könnyebben meghallhatjuk Szellemünk hívó szavát.

A Csillag a Harmónia megtestesítője, a mai nap pedig az önelfogadásra szólít fel bennünket, ezt erősíti az a tény is, hogy a mai nap (Kin) vezető jegye a Sárga Nap, mely a saját fényünk felvállalásáról és kiárasztásáról szól. A Belső harmónia megtalálása nem azt jelenti, hogy minden tökéletes, hanem azt, hogy elfogadjuk azt is, ami nem az. Engedjük el azt a maximalizmust, azt az illúziót, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Fogadjuk el, hogy a Fénnyel együtt az Árnyékot is el kell ismerjük Magunkénak, mert csak ezáltal lesz meg az egyensúly. A 10. a Majom hónapjában járunk, így előfordulhat, hogy néha kiszámíthatatlan dolgok is megesnek velünk. Nem kell nagy dolgokra gondolni, lehet ez csupán egy „rajtunk kívül álló ok(-ok)ból” történő késés, ügyetlenkedés is. Fogadjuk ezen „esetlenségeket” gyermeki derűvel, hogy oldjuk az így kialakult feszültségeket és megláthassuk mi az, amit a Majom üzen nekünk. Minden, amire vágyunk, az rendelkezésünkre áll. Nekünk csak meg kell állni, és teret adni ezeknek az életünkben. Semlegességgel és a nyitottsággal tudjuk a legegyszerűbben beengedni a változásokat, amelyekre vágyunk. Ne próbáljuk siettetni, a dolgokat. Minden akkor és ott lép be életünkbe, amikor arra készen állunk.

A Csillag energiáit elősegíthetjük azzal, ha ma törekszünk a külső és belső harmónia elérésére/megtartására. Tegyünk rendet mind fizikailag, mind szellemileg környezetünkben és elménkben. Csinosítsuk környezetünket, ügyeljünk öltözékünkre, vagy akár csak alkossunk valami szépet. A szépség, az elegancia és a Harmónia vezesse ma lépteinket.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre .

Mantra:
Levezetek, hogy megszépítsek
Inspirálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.