Kin 202* Fehér Rezonáns Szél* 03.26

Trebuie-sa-ne-transformam-viata-si-sa-gasim-echilibrulMa a Szél energiái köszöntenek ránk, mely a Rezonáns tónussal együtt ideális alkalmat biztosít arra, hogy összekapcsolódjunk belső vezetőnkkel, és meghallhassuk üzenetét. A mai nap arra ösztönöz bennünket, hogy kicsit csendesedjünk el és forduljunk belső esszenciánk felé.

A Szél jegye a mindenséggel való kapcsolatunk erősítésére és tudatosítására hívja fel a figyelmet. Előfordulhat, hogy ma kissé kívülállónak, vagy magunkra hagyatottan érezzük magunkat. Ez a Szél kihívása, és arra tanít, hogy vizsgáljuk meg a bennünk lévő elkülönülés érzéseket, és tudatosan törekedjünk az Egységre és újraegyesülésre. Bízzunk abban, hogy segít minket Felettes Énünk, de ne várjuk el passzívan, hogy majd megoldja helyettünk életünket. Ahhoz, hogy a változások bekövetkezzenek, nekünk magunknak is cselekedni kell úgy, hogy közben a Szellem útmutatását követjük. Tartsuk tudatunkban a kérdéseinket, melyekre a megoldásokat keressük.

Adjunk ma magunknak egy csendes órát, amikor csak és kizárólag magunkkal foglalkozunk. Üljünk le meditálni, vagy ha úgy érezzük, hogy ez most nem menne, vegyünk elő papírt, tollat és kezdjünk el írni. Csak engedjük, hogy gondolataink kérdéseink vezessék a tollunkat. Mindegy hogy mi módon, de vegyük fel a kapcsolatot a Szellemünkkel, kérjük segítségét, tanácsát. Legyünk nyitottak és halljuk meg a leghalkabb suttogást is, mert Szellemünk üzenete legtöbbször nem oroszlán üvöltésként érkezik, hanem csak egy csendes sugallatként.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy kommunikáljak
Ösztönözve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.