Kin 201* Vörös Ritmikus Sárkány* 03.25

sárkányA mai napot a Vörös Sárkány, a gondoskodó Ős-anya energiái teszik melegebbé. A Ritmikus tónus ma segít a döntéshozatalban, együtt a Harcos jegyével, ma megadja a kellő bátorságot, hogy bele merjünk vágni az előttünk álló új lehetőségekbe.

Az elmúlt napokban már megalapoztuk új céljainkat, begyűjtöttük a hozzá szükséges információkat, ma pedig elérkezett a döntés ideje, hogy megtegyük azt a bizonyos Első lépést. A Harcos és a Sárkány jegy kombinációja, ma megadja mindazt a bátorságot, szerető és támogató gondoskodást, mellyel bizton célunkhoz érkezünk. A döntés, mint mindig, csakis a mi kezünkben van. Úgy vélem, hogy az elmúlt küzdelmes és kemény időszak, csak úgy nyerhet értelmet, hogy ha véghez visszük terveinket! Ha meghátrálunk, vagy hezitálunk kétségeink miatt, akkor csakis a kudarc várhat ránk. Döntenünk kell. Persze választhatjuk azt is, hogy nem döntünk és hagyjuk, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, vagy akár elmenjenek mellettünk; de ez esetben jó, ha felkészülünk és készek vagyunk szembe nézni a konzekvenciákkal, hogy majd ebből tanulhassunk.

Szavazzuk meg a Bizalmat Önmagunknak, és merjünk belevágni ebbe az új és szokatlan vállalkozásba. Csakis tapasztalás útján érhetjük el a Fejlődést! Tegyük félre a félelmeinket, a kétségeinket, hiszen Minden értünk történik! Nincsenek rossz döntések. Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen! Most, hogy már a nappalok is egyre hosszabbak, használjuk ki hasznosan! Vessünk véget az eddigi Remete létnek és ugorjunk fejest az új Kalandba!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy tápláljak
Kiegyenlítve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

6. Tónus:
Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.