Kin 134* Fehér Önálló Varázsló* 01.17* MAG nap

25-to-judge-creates-duality-to-love-creates-oneness-www-cute-pictures-blogspot-comAz elmúlt napok eseményei felkavarták az állóvizet, amiben voltunk, az eddig biztosnak hitt valóságunkat pedig alapjaiban rázta meg. Ma az Önálló Varázsló minősége lép be közénk, hogy stabilizálja célkitűzéseinket, és emlékeztessen bennünket arra, hogy célunkat hangoljuk össze a felsőbb akarattal.

A mai nap arra ösztönöz bennünket, hogy vállaljunk felelősséget képességeinkért és lehetőségeinkért és ne kívülről várjuk a megerősítést. A Varázsló MAG nap, a Szellemünkkel, a bennünk élő mágussal veszi fel a kapcsolatot, felerősítve az Önmagunkba vetett hitünket. Nem elég elsajátítani az ismereteket, alkalmazni is tudni kell őket a mindennapokban. Ha nem használjuk fel ezt a tudást egy magasabb cél érdekében, akkor mindez csak rejtett készség marad. Teremtsünk ma lehetőséget önmagunk számára az elmélyülésre, hogy összekapcsolódva Lelkünkkel tisztán fejezhessük ki a bennünk lévő képességeket. Engedjük megtörténni a varázslatot!

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha meditációban összekapcsolódunk belső mágusunkkal és az Ő szellemi útmutatására bízzuk magunkat..

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok, hogy varázsoljak
Megszabva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.