Kin 133* Vörös Elektromos Égenjáró* 01.16* MAG nap

behind_closed_doors_by_temocAz elmúlt napok eseményei rákényszerítettek bennünket arra, hogy egy újfajta szemszögből tekintsünk rá céljainkra. A Majom hullámvarázsban megjelenő Égenjáró, elhozza számunkra a kíváncsiságot és bátorságot, melyre szükségünk van ahhoz, hogy felfedezhessük mindazt, ami ezen az új úton vár ránk!

Ahogy erősödnek a MAG napok energiái, egyre inkább érezhetjük magunkat elveszettnek, zavarodottnak, vagy csak egyszerűen fáradtnak és kimerültnek. Bármi is jön, bármilyen nehéz is a helyzet, tudatosan figyeljük meg a szituációt és lássuk meg, hogy ez mit vár el tőlünk. Használjuk ki a mai nap nyújtotta lehetőséget arra, hogy megálljunk picit és feltöltekezzünk az Égenjáró nyújtotta erővel és kitartással. Tudatosítsuk, hogy belső várunkba bármikor visszatérhetünk feltöltődni, itt biztonságra lelhetünk. Váljunk nyitottá a beérkező energiákra és a velük érkező ötletekre, gondolatokra. Vegyük számba a rendelkezésre álló lehetőségeinket és hozzuk ki belőlük a tőlünk telhető legjobbat. Szedjük össze bátorságunkat és ahelyett, hogy visszahúzódnánk a biztosnak hit kuckóinkba, lépjünk ki az ismeretlenbe, hogy begyűjthessük az ott ránk váró győzelmeket, ajándékokat. Ne feledjük, hogy minden jó dolog és legfőképpen a fejlődésünk, csakis a komfortzónánkat átlépve, megugorva érhető el!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy felderítsek
Megkötve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.