Kin 127* Kék Planetáris Kéz* 01.10* MAG nap

6e2a86a540ef8338875b87659a99cacdA Planetáris Kéz energiáival kezdetét veszi a 7. Maja Holdhónapunk, mely hónap feladata a kreatív inspiráció. A mai nap energiái végig kísérnek bennünket a következő napokban, így érdemes a mai nap jelzéseit komolyan vennünk.

A Tükör hullámvarázsban megjelenő Kéz napja felhívja figyelmünket arra, ha esetleg túlvállaltuk volna magunkat és megtanít tudatosan befejezni a megkezdett projektjeinket. A mai nap segít felismernünk, hogy mi a valódi oka halogatásainknak, mi az, ami ellenállásra késztet bennünket. Mi az, amiért kételkedünk, amiért megkérdőjelezzük kompetenciánkat? Elérkezett az idő, hogy összegyűjtsük erőtartalékjainkat és megmutassuk mindenkinek milyen fából faragtak bennünket! A Planetáris tónussal ma kiteljesedik a Tükör Hullámvarázs témája. Mindazt, amit az elmúlt napokban a Tükör megláttatott velünk, az a mai MAG napon értelmet nyer. Nézzünk szembe az elmúlt napok történésével. Az hiszem elmondható, hogy egy igen erős és érzelmileg labilis időszak áll a hátunk mögött. Lássuk meg tanítását, azt, hogy igenis erősek és képesek vagyunk bármivel szembenézni és győzedelmeskedni, ha hittel cselekszünk! Engedjük el a kishitűséget, a kételyeket és tanuljunk meg bízni önmagunkban!

A Kéz kreatív energiáit segíthetjük azzal, ha alkotunk valamit, mely az elmúlt napokra emlékeztet. Készítsünk ma valami szépet, ami jó érzéssel tölthet fel bennünket: fessünk egy mandalát, színezzünk, vagy akár csak tegyük szebbé otthonunkat, dekoráljunk. Ilyenkor nem számít, hogy milyen a kézügyességünk a lényeg, hogy kedvünket leljük abban, amit csinálunk! Engedjük ki magunkból az elmúlt napok fájdalmát, zavarát.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek a tudás érdekében
Előállítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.