Kin 126* Fehér Szoláris Világáthidaló* 01.09* MAG nap

Világáthidaló.jpgElérkeztünk a 6, a Vihar hónap utolsó napjához, mely napon a Szoláris Világáthidaló ereje segít lezárnunk ezt az elengedéssel teli időszakot. A Világáthidaló ma ara kér, hogy ne akarjunk mindenáron irányítani a dolgokat. Váljunk nyitottá az Újra és ne akarjunk mindent túlagyalni, megmagyarázni.

A mai napon a megadás kap szerepet, hogy megérthessük végre az elmúlt napok átalakulási folyamatát. Ahogy egyre mélyebbre haladunk a MAG napokkal, úgy a Tükör hullámvarázs is egyre több felismerést hoz számunkra. Ezek fel- és elismeréséhez azonban alázatra, és megbocsátásra van szükség, melyet ma a Világáthidaló biztosít. Segít felismerni azt, hogy az elmúlás természetes folyamat. Minden elmúlik egyszer, a harag, a fájdalom, a félelem, de ugyanígy a szerelem és a boldogság is. Ez az élet természetes körforgása, így van egyensúly. Ahhoz hogy megszülethessen egy új minőség bennünk ahhoz egy régi, berögzült dolognak, meg kell halnia. Hagyjuk, hogy a Tükör ma megmutassa, életünk azon részét, melyet ma el kell, engednünk. Mondjunk búcsút annak, ami eddig korlátozott bennünket, hogy helyét valami új tölthesse be. Zárjuk le ezt a periódust méltósággal. Álljunk készen, adjuk fel és engedjünk el mindent, ami eszünkbe jut, a rejtett félelmeinktől a kinőtt részeinkig. Gondoljunk a Főnix madárra, mely saját hamvaiból kel életre, hogy újra teljes pompájában tündökölhessen.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek a kiegyenlítés érdekében
Megvalósítva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát,
A szándék szoláris tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.