Kin 125* Vörös Galaktikus Kígyó* 01.08* MAG nap

awareness-circleMa visszajelzést kapunk az előző Hullámvarázs tanításáról. A Kígyó minősége a MAG napok tiszta fényében rámutat azon részeinkre, ahol még fel kell tüzelnünk lelkesedésünket, ahol újra be kell indítsuk életerőnk áramlását.

A Tükör hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége ma lehetőséget teremt számunkra, hogy, meglássuk azon eseményeket, berögzült szokásokat, melyek megrekesztik életenergiánkat. A Kígyó ugyanis mindig a test üzeneteire hívja fel figyelmünket. A test (akárcsak minden egyéb az életünkben), a gondolatainkat, meggyőződéseinket Tükrözi vissza. Egyetlen sejtünk sem hagyja „válasz nélkül” gondolatainkat, szavainkat. Éppen ezért ma különösen fontos felismernünk testi tüneteink mögött rejlő okokat! Ahogy beazonosítjuk a kiváltó okot (okokat), ahelyett, hogy elítélnénk mindezt, öleljük magunkhoz szeretettel testi tüneteinket és köszönjük meg nekik, hogy felhívták figyelmünket elakadásainkra! Ezáltal tudatunkba emelhetjük az adott problémát, szituációt és könnyebben dolgozhatunk vele. Mindehhez a MAG napok sora folyamatos támogatást nyújt! Használjuk ki ezz a hátra lévő 16 MAG napnyi időt ahhoz, hogy testi, lelki szinten újjászülethessünk, hiszen ez a Vihar Év tanítása is egyben: elengedni, feldolgozni mindazt, ami már idejétmúlt, hogy helyet teremtsünk, és képesek legyünk befogadni mindazt, ami előre visz!

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha ma különösen nagyobb figyelmet fordítunk testünk gondozására, szeretetére. Legyen ez egy forró aromaterápiás fürdő, masszázs, vagy csak egy pihe-puha takaró mely körbe öleli fáradt testünket, ezen a különösen hideg téli napon!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy túléljek
Formálva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.