Kin 118* Fehér Mágneses Tükör* 2017 01.01

alice_through_the_looking_glassA Mai napon a Fehér Tükörrel egy új hullámvarázs és a Gergely naptár szerint egy új év veszi kezdetét. Ez azt jelenti, hogy 13 napon keresztül lehetőséget kapunk arra, hogy átlássunk azokon az illúziókon, tévhiteken, melyeket mára már valóságnak hiszünk. A Mágneses tónus ma bevonzva azon helyzeteket, eseményeket vagy embereket, akik segédletével lehullhat végre a lepel, ezzel remek alkalmat nyújtva arra, hogy tiszta vizet öntsünk a poharunkba és realizáljuk a VALÓSságunkat.

Ma lehetőséget kapunk, hogy szembenézzünk az igazsággal, meglássuk a sötétben rejtőző részeinket, és befejezzük a lezáratlan leckéket. Figyeljünk azon helyzetekre, emberekre, amelyek kibillentenek bennünket a lelki egyensúlyunkból. Az elmúlt hullámvarázsban a testtudatosságunk felébredt, használjuk ki ezen adottságunkat és tudatosan figyeljünk oda Testünk és Lelkünk minden olyan rezdülésére, visszajelzésére, mely a megszokottól eltérő. Ezek minőségileg lehetnek negatív, vagy pozitívak; érzelmek, gondolatok, de akár testi tünetek is. Nem kell megijedni tőlük, csupán fel kell ismerni őket. Kutassunk magunkban az okokért, hogy mielőbb megtaláljuk a kiváltó érzelmet, emléket, szokást, bármit. Ahogy rátalálunk és hangot adunk neki, megszűnik aggállyá, szorongássá lenni és tudunk vele mit kezdeni. Ne harcoljunk a Tükör ellen, nem győzhetünk. Még ha apró darabokra is törjük, csupán annyit érünk el, hogy megsokszorozva kell, hogy szembenézzünk velük! Fogadjuk nyitottan, alázattal és szeretettel tanításait, hogy utat mutathasson nekünk.
Ne bíráljunk, és ne ítélkezzünk!

Használjuk és tanuljunk az új felismerésekből! Senki sem tökéletes, az Önismeret, pedig egy fájdalmas műfaj, de csak így érdemes élni! Köszönjük meg a tapasztalást, és dolgozzunk azon, hogy ezt pozitívként éljük meg, tanuljunk hibáinkból. A Mágikus szavak a következő napokban melyeket magunknak és másoknak is mondjunk el bátran: Sajnálom! Bocsáss meg! Köszönöm! Szeretlek! Hálás vagyok!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy visszatükrözzek
Vonzva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.