Kin 117* Vörös Kozmikus Föld* 12.31

744b9011936d719d765e2838a1acfea8.jpgA 2016-os év utolsó napját és a Vörös Kígyó Hullámvarázst is a Kozmikus Föld energiáival zárjuk. Ám a Maja évnek (Spektrális Vihar éve) még csak alig a felénél járunk. Azt hiszem elmondható, hogy az év első felé tartogatott mindenki számára meglepetéseket, váratlan és sorsfordító változásokat.

Használjuk hát a mai napot ki arra, hogy leszámoljunk a múlttal, legyen ez akár a hullámvarázs, a 2016-es év vagy akár még régebbi események. Az elmúlt napokban a Kígyó újra felszította életünk tüzét, most azonban az utolsó napon a feladatunk az, hogy lehorgonyozzunk a Jelenben. Nem a múlt veszteségei miatt keseregni, vagy félni a jövőt, hanem egyszerűen megélni a MA pillanatát! Ha tehetjük ma csináljunk egy gyors leltárt életünkben, mind fizikai, mind érzelmi és mentális szinten. Vegyük számba, mi az, amit már kinőttünk a Hullámvarázs során és mi az, ami Újként jelent meg életünkben. Zárjunk le minden még folyamatban lévő dolgunkat és fogadjuk el a változás megállíthatatlan mivoltját. Mondjunk búcsút régi énünknek, bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek. Tudatosítsuk magunkban, hogy minden „hibánk” egyben tanulási lehetőség is volt hisz ezek által formálódtunk, formálódunk folyamatosan, ezért lehettünk ma azok, akik vagyunk. Tudatunkat ma fordítsuk a jelen pillanatra, hogy megláthassuk a tegnap felismert szituációk értelmét; így könnyebben fog menni a Kígyó hullámvarázs (és a 2016-es év) lezárása is.

Boldog és Változásokkal teli Újévet kívánok minden kedves olvasónknak!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Kitartok, hogy fejlődjek,
Túlhaladva az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a korona csakráig mozognak, majd vissza a szív csakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.