Kin 110* Fehér Ritmikus Kutya* 12.24* Galaktikus Aktiváló Portálnap

319loTpLoVLA Ritmikus tónusú Kutya napjához érkeztünk, mely segít letenni voksunkat Önmagunk és érdekeink mellett. A Ritmikus tónus egységbe rendezi céljainkat és az elhatározásainkat, így támogatva a döntéshozatalunkat; a Kutya pedig gondoskodik arról, hogy mindezt önmagunk szeretetével összhangba hozzuk meg.

Elérkeztünk az 5. Galaktikus Aktiváló Portálnaphoz. Az energiák egyre erősödnek, így egyre több lesz a lehetőségünk is arra, hogy változtassunk mindazon, amin szeretnénk. A Kutya a szeretet, az önelfogadás és az önszeretet kérdéseit hozza magával. Figyeljük meg, a bennünk munkálkodó érzelmeket, mennyire vagyunk hajlamosak, vagy mely az a terület ahol már-már feladjuk magunkat a megfelelés, a figyelem érdekében. Mennyire veszünk rész a játszmákban; érzelmi zsarolás, drámák, és a többi. Tudatosítsuk, hogy mindegy mely oldalon is állunk, ezek az érzelmek legtöbbször a bennünk rejlő hiányokról, és/vagy az önmagunk nem elfogadásából erednek. A Kígyó hullámvarázsban érdemes megfigyelnünk, hogy életünk mely részében hanyagoltuk el önnön igényeinket és fókuszunkat irányítsuk ma erre a területre. A kihívás abban rejlik, hogy felfedezzük, hogyan tudunk mi magunk szeretettel és elfogadással fordulni Önmagunk felé. Az élet talán egyik legnagyobb feladata, hogy megtanuljuk önmagunkat úgy szeretni, ahogy az nekünk jó, ahogyan szeretnénk, hogy minket szeressenek. A Kutya üzenete, hogy ne adjuk fel önmagunkat az odatartozás érzéséért.

A ma van a Szeretet ünnepe, együtt a család, mindenki lázas csomagolásban, sütés-főzésben van. Ma mégis szánjunk egy kicsivel több időt magunkra és kényeztessük testünk-lelkünk valami finomsággal. Lehet ez egy aromaterápiás fürdő, egy pohár habos kakaó, vagy akár csak 1 órányi meditáció/olvasás, hogy feltöltődjünk és újult erővel vethessük bele magunkat az ünnepi teendőinkbe.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek a szeretet érdekében
Kiegyenlítve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok, lépj be…

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés: 
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.