Kin 108* Sárga Önálló Csillag* 12.22* Galaktikus Aktiváló Portálnap

d83d328f1fbda50e392813ccc050d79dA Sárga Csillag tiszta energiái látogatnak el hozzánk, melyekkel megerősíthetjük alapjainkat. A mai nap a Harmóniára az idillikus képre fókuszál, de ne feledjük, hogy ami számunkra Harmonikus, az nem feltétlenül jelenti ugyanazt környezetünk számára. Tartsuk fókuszunkban, hogy Tökéletes soha semmi nem lesz. Mindig, mindent lehet fejleszteni, változtatni és ehhez ez a néhány nap tökéletes alkalmat biztosít.

A Csillag jegye ma arra kér, vizsgáljuk meg önmagunkban és környezetünkben, hogy az, amit mi Harmóniának gondolunk az valós-e, vagy csak egy idealizált képzet? Tudatosítsuk e harmóniát és a diszharmóniát is, ha szükséges engedjük el az illúziót és törekedjünk rá, hogy felülírjuk azt. Váljunk nyitottá. A Csillag segít, hogy a látszólag különböző és diszharmonikusnak tűnő igazságokban, megélésekben és felfogásokban megláthassuk a Mindenség rendező elvét. Az Univerzum a rend és a harmónia törvényét is követi, így hiába látunk mi valamit zavarosnak, az a nagyobb egészben biztosan a helyén van. . Az elmúlt napokban tapasztaltak alapján alkossunk magunknak új ideákat. Határozzuk meg milyen új minőséget, vagy tulajdonságot szeretnénk az életünkbe beépíteni és induljunk el afelé. Lássuk be, hogy jelenünket a múltbeli cselekedeteink és/vagy passzivitásunk hozta létre. Vállaljuk érte a felelősséget és változtassunk életmódunkon, gondolkodásunkon.

Vizsgáljuk meg önmagunkat, képességeinket, hogy valóban azokra építkezzünk. Törekedjünk a nemes egyszerűségre, és ne kombináljuk túl a dolgokat. Ezzel nem csupán energiát takaríthatunk meg, de sok belső konfliktusoktól is megkímélhetjük magunkat. Engedjük el az elvárásainkat, és adjunk teret a Mindenség egyszerű és harmonikus rendező elvének.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy megszépítsek,
Megszabva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát,
A forma önálló tónusával.
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.