Kin 107* Kék Elektromos Kéz* 12.21* Galaktikus Aktiváló Portálnap

eredetilead3589A mai napon a Kék Kéz energiái lépnek közénk, hogy elősegítsék az összpontosításunkat. Segítenek lezárni és befejezni mindazon feladatainkat, gondolati mintáinkat, melyek szétforgácsolják erőinket. Így fókuszunkat 100%-ban az átalakulásra és főbb feladatainkra fordíthatjuk.

Ma reggel a Téli napfordulóval ébredtünk. Ez volt az év leghosszabb éjszakája, amikor is a legnagyobb a külső világunkban a sötétség, és amikor a legnagyobb belső ragyogásunk. Ez a Fény megszületésének ősi ünnepe. Ez azt is jelenti, hogy az elmúlt napok eredményeként a hit a legnagyobb ajándékunk. Hit Önmagunkban és a Mindenség rendező elvében. Minden épp úgy van jól, ahogy van. Minden okkal történik, és mindennek megvan az ellenpólusa. Ha egyik oldal erősödik, az azt jeleni, hogy bizony a másik oldal is erőre kap. Nem a sötétség legyőzése a cél, hanem az, hogy megtanuljunk vele együtt élni és saját javunkra fordítani tanítását. A következő majd 2 hónapban, a Mindenség támogatói energiái még erősebben jelen lesznek életünkben és itt lép be a vonzás törvénye életünkbe. Ha csak az elmúlt időszak nehézségeire emlékszünk (és emlékeztetjük magunkat), akkor ne lepődjünk meg, hogy ebben az időszakban még többet kapunk a nyakunkba belőle!  Használjuk ki a mai napfordulót arra, hogy feltöltődjünk pozitív energiáiból és ezt sugározzuk ki környezetünk felé.

A Kéz erejével ma begyógyíthatjuk az elmúlt napok során keletkezett sebeinket, így hathatós segítséget kapunk ahhoz, hogy végre mást is megláthassunk, ne csupán a veszteségeinket!  Készüljünk fel az előttünk álló időszakra. Álljunk meg egy pillanatra és összpontosítsunk feladatainkra, állítsuk őket fontossági sorrendbe és lépésről lépésre vigyük is véghez őket. Zárjuk le az elmúlt időszak feladatait (gondolati mintáit, terheit, elavult szokásainkat) hogy helytette egy új minőég léphessen be életünkbe! Emlékezzünk rá, hogy most többszörösen is megtérül az energiánk, bármibe is kezdünk bele. Fordítsuk ezt önnön javunkra, fejlődésünkre.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok a tudás érdekében
Megkötve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.