Kin 106* Fehér Lunáris Világáthidaló* 12.20* Galaktikus Aktiváló Portálnap

3deedf0f58099271fcfc6e8c89a38977A Lunáris Világáthidalóval ma kezdetét veszi egy 10 napos GAP nap sorozat, mely mint már korábban írtam, csak a kezdete egy nagyobb 50 napos ciklusnak. A Világáthidaló ma a megadásra és az alázatra szólít fel, arra, hogy ne küzdjünk ezen áramlatokkal, hanem csak engedjük neki, hogy magával ragadjon. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy menjünk bele az érzelmi játszmákba, és hagyjuk el magunkat, csupán azt, hogy ne küzdjünk a változás ellen.

Tekintettel az év és e hónap energetikájára (Kék Vihar), már-már unalomig ismétlem önmagam: „térjünk vissza belső erőközpontunkba” és onnan merítsünk erőt és stabilitást, hogy átvészeljük ezt az érzelmi hullámvasutazást, mely most veszi kezdetét. A Lunáris Világáthidaló ma rámutat életünk azon területeire, ahol még mindig szabotáljuk céljainkat, hogy elengedhessük mindazon illúziókat, melyek elhitetik velünk, hogy nem érdemes kitartanunk célkitűzéseink mellett. Figyeljünk ma ösztönös megérzéseinkre, mert a Kígyó ma mindezt a felszínre hozza. Azáltal, hogy tudatosítjuk korlátjainkat, megszűnnek akadálynak lenni, hiszen immáron tudjuk mivel kell dolgozzunk. Engedjük el a régi hitrendszerünket és alkossunk újat, melyben immáron hiszünk önmagunkban! Legyünk elnézőbbek magunkkal szemben és ne akarjuk ma irányítani a történéseket, hagyjuk csak megtörténni őket! Ne gyártsunk elméleteket. Minden pont úgy van jól, ahogy van! Bármi is történik, fókuszáljunk az elmúlt napok tanításaira, szemünket tartsuk ezen a fix ponton és hagyjuk, hogy a hullám magával ragadja mindazt, melynek már mennie kell Életünkből.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok a kiegyenlítés érdekében
Stabilizálva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A kihívás elektromos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok .. Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés:
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.