Kin 105* Vörös Mágneses Kígyó* 12.19

15253597_1194277313992992_2260550402181996378_nEgy igen fontos hullámvarázs veszi kezdetét a mai nappal, ugyanis a Kígyó lendületével és életszeretetével együtt holnaptól elérkezünk a Tzolkin közepén található legerőteljesebb időszakhoz. Ebben az 50 napban, 10 Galaktikus Aktiváló Portálnapot, 20 MAG nap váltja előtte-utána 5-5 napnyi pihenő idővel, majd újabb 10 GAP nap érkezik. Ezen időszak minden Tzolkin alatt a legeseménydúsabb időszakot hozza el számunkra, melyben óriási előrelépést tehetünk.

A Kígyó ebben a 13 napban a szenvedélyt, az életerőt, az ösztönöket és a szexualitást jeleníti meg életünkben. Rámutat arra, hogy az ösztönöknek és a fizikai testnek is megvan a maga bölcsessége és néha éppen ezek terelnek minket a helyes irányba. A mai napon figyeljük meg, mit sugallnak az érzékeink, mi az, ami igazán lelkesítene bennünket. Vessük bele magunkat teljes odaadással és a Kígyó megtámogatja ezt a tevékenységet kreatív energiákkal. Merítsünk a Kígyó által előhívott energiákból, hogy tudatosan és aktívan tudjuk megélni a következő időszakot.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.