Kin 103* Kék Kristályos Éjszaka* 12.17

337087_image.jpgA Kristályos Éjszaka ma a félelmeinkkel való munkát tanítja meg nekünk, azt, hogyan tudunk túllépni belső gátjainkon ahhoz, hogy megleljük a mögötte megbúvó ajándékokat.

Az Éjszaka ma az álmok birodalmába vezet bennünket, mely a csend, a nyugalom és a sötétség misztériuma. Itt fedezhetjük fel a Kristályos tónus segítségével, az elmúlt napokban rejlő tanulságot, mely rámutat arra, hogy ezek a látszólagos bezártságok és korlátok csak fejlődési lehetőségek. Váljunk nyitottá, nézzünk bátran szembe mindazzal, mellyel az Éj sötétjében találkozunk. Ha ránk törne a félelem, a kétség, segít, ha hátrább lépünk –akár fizikailag is – és úgy nézünk rá a szituációra onnan, ahonnan már képesek vagyunk elengedni, a gátló élményeket. Ha meglátjuk a nagyobb képet, máris nem lesz annyira ijesztő. Tudatosítsuk magunkban, hogy ez is csak az egyik aspektusunk, mely nem ártó szándékkal jelenik meg előttünk, hanem fontos üzenetet hordoz! Ezáltal emelhetjük a Fénybe árnyékrészeinket. Csendesedjünk el, és figyeljünk befelé. Figyeljünk tanítására, mely nagy szolgálatot tehet nekünk, hogy felkészülhessünk a 2 nap múlva érkező igen erős, 50 napos ciklusra. A mai nap nem csak befelé, önmagunk felé fűzi szorosabbra a kapcsolatot, de segít FELcsatlakoznunk is, mellyel egy összekapcsolódhatunk az Univerzum, támogató energiáival is.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szentelek, hogy álmodjak,
Egyetemessé téve az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem a vízió ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.