Kin 102* Fehér Spektrális Szél* 12.16

663cfe907d1f47cf00fb30be7426199f

A mai napon a Spektrális tónussal elkezdünk eltávolodni a hullámvarázs témájától, hogy lecsendesedhessen bennünk az elmúlt 10 nap tanítása. A Szél jegye ma éppen ezért inkább a Szellemmel való összekapcsolódásra helyezi a hangsúlyt, mintsem a kifelé való kommunikációra.

Az elmúlt időszakban az elengedésen volt a hangsúly, most hogy kiürült a sallang, lássuk meg a megmaradt értékeinket és a benne rejlő lehetőségeket. Lássuk meg, hogy mi az amire építkezhetünk, az, amivel hosszú távú terveink lehetnek. Hagyjuk el a felesleges csevejt, és összpontosítsunk Lelkünk hangjára, hagyjuk, hogy ő mutassa meg a távolabbi céljainkat. Nem kell még döntsünk, elég ha tisztán látunk. Legyünk nyitottak és fogadjuk szeretettel az elénk táruló lehetőségeket. Semmi nem sürget minket, hiszen ez most az elengedés fázisa, nem pedig az aktivitásé. Hamarosan egy igen intenzív időszak köszönt ránk, amely során jobban megismerhetjük a lehetőségek által rejtett tapasztalásokat, addig legyünk türelemmel és ne akarjunk irányítani.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok, hogy kommunikáljak,
Elengedve a lélegzést.
Lepecsételem a szellem bevitelét,
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.